|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2G 95-99] pompa sprzęgła |
Autor |
Wiadomość |
upsdarek [Usunięty]
|
Wysłany: 26-10-2007, 17:42 [2G 95-99] pompa sprzęgła
|
|
|
Witam. Potrzebuje pomocy. W moim Eclipsie padła pompa sprzęgła. Niestety jest problem,ponieważ nie bardzo wiem gdzie można kupic taką pompe. Czy ktoś może sie orientuje coś na ten temat? Czy można jakoś ją zregenerowac? Słyszałem ponoc że pasuje od któregoś modelu Hyundaia. Help. |
|
|
|
 |
OLO [Usunięty]
|
Wysłany: 26-10-2007, 21:39
|
|
|
Wal do Kiepucziego on na pewno zalatwi Ci taka pompe .Jego GG 4199927 |
|
|
|
 |
Esio [Usunięty]
|
Wysłany: 26-10-2007, 23:14
|
|
|
Można ją zregenerować. kupuje się komplet naprawczy ( np u japaneze) i wymienia. Na stronie Krzyżaka jest opisane krok po kroku jak zregenerować. |
|
|
|
 |
upsdarek [Usunięty]
|
Wysłany: 27-10-2007, 17:51
|
|
|
Dzięki bardzo za pomoc.Pozdrowienia. |
|
|
|
 |
Kasia i Tomek [Usunięty]
|
Wysłany: 31-10-2007, 22:35
|
|
|
Sprawdź ile nowa w ASO ja za siłownik sprzęgła zapłaciłem dużo mniej w ASO niż za podróbki w sklepach i nawet mili go na miejscu teraz auto już jeździ a tak mnie straszyli że taniej nie kupie. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 04-11-2007, 18:18
|
|
|
Jak chcialem kupic pompke sprzegla do Galanta, to w ASO chcieli 600 zl. Zregenerowalem sam, zestaw naprawczy kosztowal 8 zl. |
|
|
|
 |
|
|