|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Space Star do oceny. |
Autor |
Wiadomość |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-11-2007, 11:26 Space Star do oceny.
|
|
|
Chciałbym kupić Space Stara DiD po lifcie w okolicach 25.000 PLN (raczej mniej niż więcej).
Czy ktoś mógłby obejrzeć tego lubtego , bo na forach regionalnych nikt chyba nie czyta
A może ktoś ma takie autko na sprzedaż lub zna kogoś kto chce coś takiego sprzedać ?
A może ktoś planuje sprzedaż swojego SS najpóźniej do marca ?
Bardzo proszę o pomoc |
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 06-11-2007, 11:59
|
|
|
cns80 napisał/a: | Czy ktoś mógłby obejrzeć | Wiesz, z tych zdjęć to wiele się nie da wypatrzeć.
Ja się przymierzam do sprzedaży swojego -> DID, 2002 r. 101 tys. km w tej chwili. Tylko kilka spraw musi się wyjaśnić więc nie bardzo mogę się precyzyjnie określić kiedy by to miało być. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
cns80

|
Wysłany: 06-11-2007, 12:01
|
|
|
JCH napisał/a: | Ja się przymierzam do sprzedaży swojego -> DID, 2002 r. 101 tys. km w tej chwili. Tylko kilka spraw musi się wyjaśnić więc nie bardzo mogę się precyzyjnie określić kiedy by to miało być. | Chętnie zaczekam, aż się określisz . A twój jest po lifcie czy przed ??? No i oczywiście orientacyjna cena ?
Może ktoś jeszcze chce sprzedać ??? |
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 06-11-2007, 12:07
|
|
|
cns80 napisał/a: | A twój jest po lifcie czy przed ??? No i oczywiście orientacyjna cena ? | Jest po lifcie - model 2003 - tu masz opis i jakieś tam zdjęcia Ogłoszenie.
Cena? Gdzieś ok. 25 tys. właśnie. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
cns80

|
Wysłany: 06-11-2007, 13:28
|
|
|
JCH napisał/a: | Jest po lifcie - model 2003 - tu masz opis i jakieś tam zdjęcia Ogłoszenie.
Cena? Gdzieś ok. 25 tys. właśnie. |
jestem chętny. Jak znajdziesz chwilkę to napisz coś na jego temat (historia, naprawy, stan, ewentualne przyszłe inwestycje, aktualne fotki) na PW.
I jak się już zdecydujesz na pewno to daj znać wcześniej, bo muszę zdążyć załatwić kredyt . |
|
 |
|
|