|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:29 |
Cari 1,8 GDI na sprzedaż |
Autor |
Wiadomość |
wazu
Mitsumaniak
Auto: carisma GDI 1.8 LS 98`
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Cze 2007 Posty: 309 Skąd: z Polski
|
Wysłany: 06-11-2007, 13:48 Cari 1,8 GDI na sprzedaż
|
|
|
Dzisiaj spotkałem znajomego, który ma cari 1,8 GDI z 2000. W rozmowie zgadaliśmy się, że chce ją sprzedać (jak dla niego to już pojazd "za stary"). Zdziwiłem się trochę bo znam ten samochód (jak dla mnie bomba, kupiony w salonie w Polsce, przejechane i udokumentowane coś koło 115 kkm, najwyższa klasa wśród cari, kolor złoty metalik, wymuskany-właściciel pedant, (z najmniejszym problemem goni do serwisu), systematycznie serwisowany od nowości w aso (żaden pan Zdzisio do niej nigdy nie zaglądał). . No i co ciekawe podał cenę jak dla mnie za ten samochód rewelacyjną (około 20000 zł). Gdyby ktoś szukał takiej, to na priv mogę podać namiary. Postaram się wydobyć (albo sam zrobię ) zdjęcia tego cuda to zamieszczę na forum.
[ Dodano: 12-12-2007, 13:22 ]
Sprawa już nieaktualna . Samochodzik poszedł od ręki. Pierwszy oglądający i wziął bez marudzenia (spodziewałem się takiej reakcji kupującego, pojazd jak nowy, nie było do czego się przyczepić). Trochę mi żal, że to ja nie byłem tym kupującym |
_________________ CIEKAWOSTKA
 |
|
|
|
 |
|
|