|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Otwieranie wlewu paliwa |
Autor |
Wiadomość |
slonio88 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2007, 17:33 Otwieranie wlewu paliwa
|
|
|
Witam mam problem z linka do klapki wlewu Paliwa, czy jest możliwość jej wymiany ? I czy trudny to zabieg :/ Nie otwiera mi sie z wewntarz tylko i wyłącznie przez kluczyk ;( Z góry dzieki za pomoc ! |
|
|
|
 |
zbychu 37
Forumowicz
Auto: mitsubishi carisma 1998r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 80 Skąd: zastocze
|
Wysłany: 08-12-2007, 18:41
|
|
|
Po prostu wyciagasz tylna kanape, odkręcasz listwy przyprogowe podnies wykladzine z wygluszeniem i masz wszystko jak na dloni.Milej pracy |
_________________ zbychu
carisma 1.6 lpi 98r
galant 1.8 td 90r |
|
|
|
 |
slonio88 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2007, 23:26 ok
|
|
|
Ok, dzieki jest przy tym troche roboty :/ A Nie wiesz czy jest mozliwosc podkręcenia linki ? Bo wiem ze ona tam jest, czyje opór jak ciągne za uchwyt wewnątrz, ale mimo wszystko tak jakby była za długa :/ |
|
|
|
 |
zbychu 37
Forumowicz
Auto: mitsubishi carisma 1998r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 80 Skąd: zastocze
|
Wysłany: 09-12-2007, 08:07
|
|
|
Mozliwosci podkręcenia to nie ma, chyba ze domowym sposobem podlożysz jakies podkladki |
_________________ zbychu
carisma 1.6 lpi 98r
galant 1.8 td 90r |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2007, 16:51
|
|
|
Moiżesz pokombinować przy rączce od otwierania - to chyba najprostsze miejsce do jakiś przeróbek.
Pamiętaj jednak, że zbyt naciągnięta linka może szybko odmówić współpracy (z drugiej strony ciężko jest mówić że coś może się zepsuć jeżeli i tak nie działa...). |
|
|
|
 |
JackD [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2007, 22:59
|
|
|
a myślę, że to inna sprawa...
zobacz czy jak otworzysz klapkę jest tam taki gumowy "cycek" taki odbojnik...
albo zrób prosty experyment ty pociągnij za rączkę wew. samochodu a 2 osoba niech ręcznie otworzy klapkę, jezeli się uda to znaczy, że nie masz odbojnika, albo jest tylko nie działa prawidłowo... znaczy, że jak odblokujesz linką zaczep to ten odbojnik mam sam uchylić klapke...
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|