|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
cos z elektrycznoscia w lancerku brak zegarka radia... |
Autor |
Wiadomość |
mrogal [Usunięty]
|
Wysłany: 07-11-2007, 11:45 cos z elektrycznoscia w lancerku brak zegarka radia...
|
|
|
Witam, nie wiem co sie stalo czy to bezpieczniki czy jakis glowny bezpiecznik?? Mialem i nagle nie mam oswietlenia lampki wnetrza, licznik dzienny kilometrow sie kasuje za kazdym wyjeciem kluczyka, nie mam wyswietlonych cyferek godziny na zegarku chociaz samo podswietlenie jest, no i nie mam radia a co za tym idzie alarmu bo sie wpialem w te przewody z radia, centralny dziala ale od strony pasazera i nie dziala zamykanie otwieranie pipsztykami od wewnatrz na obu drzwiach. Co to moze byc czy ktos sie z tym spotkal? Czy to tylko bezpiecznik/bezpieczniki czy cos wiecej?
Dzieki za pomoc.
pzdr! |
|
|
|
 |
furman88 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-11-2007, 12:17
|
|
|
miałem to samo wywaliło mi bezpieczniki (chyba 4 jak majstrowałem przy gnieździe zapalniczki) wymien bezpieczniki (paczka to chyba 6 lub 9 złotych) i wszystko bedzie OK |
|
|
|
 |
mrogal [Usunięty]
|
Wysłany: 07-11-2007, 14:28
|
|
|
furman88 napisał/a: | miałem to samo wywaliło mi bezpieczniki (chyba 4 jak majstrowałem przy gnieździe zapalniczki) wymien bezpieczniki (paczka to chyba 6 lub 9 złotych) i wszystko bedzie OK |
no wlasnie juz zdzialane poszedl jeden bezpiecznik w skrzynce pod maska ten od poswietlenia kabiny polaczony tym zoltym lacznikiem z biezpiecznikiem od klaksonu
|
|
|
|
 |
|
|