|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
instalacja tomasetto a Galant |
Autor |
Wiadomość |
biti
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 2.0 SE 99r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-09-2008, 22:49 instalacja tomasetto a Galant
|
|
|
Witam,
Nosze sie z zamiarem zagazowania mojego Gala 2.0. Mam dosc zaufanego gazownika pod Poznaniem i u niego planuje zalozyc instalacje. Problem polega na tym, ze nie ma on u siebie w ofercie staga, ktorego poleca wiekszosc ludzi na forum, tylko instalacje firmy tomasetto. Na forum niewielu ludzi dotad wypowiadalo sie na temat tej firmy. Czy jest ktos kto posiada instalacje sekwencyjna tomasetto? Jesli tak to prosze o opinie.
Dodam ze instalacje planuje zalozyc u gazownika w podpoznanskich Wirach, takze jesli ktos ma wyrobione zdanie na ich temat to rowniez moze sie podzielic. Ja zagazowalem u nich swego czasu escorga i bylem zadowolony. |
|
|
|
 |
krzysio1972
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5W, Carisma 4G92
Pomógł: 11 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 469 Skąd: Józefów
|
Wysłany: 04-09-2008, 13:43
|
|
|
Tomasetto nie robi kompletnych instalek, a tylko elementy, takie jak reduktory czy wielozawory. Mają one duże znaczenie, ale głównie chodzi o to jaką elektronikę Ci zainstalują i jakie wtryskiwacze. Stag 200/300 to właśnie elektronika (ecu lpg), w kitach staga podzespoły są różne (tomasetto również). |
_________________ Krzysio
Carisma 1.6 GL '96
Galant 2.5 V6 '97 |
|
|
|
 |
|
|