|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
[Cari 1.6] Klopoty z gazem na niskich obrotach |
| Autor |
Wiadomość |
krak [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2007, 20:50 [Cari 1.6] Klopoty z gazem na niskich obrotach
|
|
|
| Witam wszystkich .Od paru dni jestem szczesliwym posiadaczem carismy .Moje szczescie jest jednak zagluszone przez fakt ze to cudowne autko gasnie w momencie pracy na wolnych obrotach kiedy jest przelaczone na gaz.Czy ktos moze zna przyczyne takiego zachowania tego samochodu.Pozdrawiam wszystkich -krak |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2, UU
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 652 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24496 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 15-11-2007, 21:28
|
|
|
zbyt krotki okres zachodzenia na siebie faz: odlaczanie gazu/zalaczanie wtrysku
w parametrach sterownika sie to zapisuje - ostatnio widzialem, jak Josie to regulowal
jedz do gazownika i metoda prob i bledow to ustawi |
|
|
|
 |
krak [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2007, 21:40 Klopoty z gazem na niskich obrotach
|
|
|
| O ile dobrze zrozumialem problem ten powinien pojawiac sie tylko w momancie przelaczania na gaz.Ale u mnie to wystepuje caly czas.Zdejmuje noge z gazu obroty spadaja i ....autko gasnie.Na trasie jest ok mknie jak szalone ,ale klopot zaczyna sie w miescie .Musze wtedy przeelanczac na benzyne gdzie silnik pracuje rewelacyjnie.Nie mniej jednak dziekuje za wskazowki.Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|
|