|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9TD] Szczeki hamulcowe tył |
Autor |
Wiadomość |
segal.74 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2008, 10:39 [Cari 1.9TD] Szczeki hamulcowe tył
|
|
|
Witam wszystkich mam mały kłopot wymieniałem szczeki hamulcowe z tyłu rozebrałem wszystko i poskładałem i tragedia bo nie wiem jak maja byc sprezyny ma ktos jakas fotke jak to wyglada lub moze ktos byłby w stanie zrobic mi taka bez bebna chciałbym zobaczyc jak to wyglada strasznie piszcza mi hamulce nawet jak ruszam tak jakby sprezyny nie odciagały szczek prosze o pomoc podam moj numer tel 666392655 lub gg 5768654 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 03-07-2008, 14:53
|
|
|
w bebnie glebiej zakladasz te z jedna dluga prosta koncowka, a te co ma tam na kawalku prosty fragment i dalej spirala od frontu, tak zeby ten prosty element byl nad samoregulatorem i nie zwracaj uwagi na to, w ktory otwor zaczepisz sprezyny, musisz je tak zaczepic aby byly naciagniete i sciagaly szczeki do srodka |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
segal.74 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2008, 15:50
|
|
|
dzięki ale chciałbym zobaczyć to na zdjęciu albo jakimś wyraznym rysunku technicznym ale mimo dzieki |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 03-07-2008, 16:24
|
|
|
no nie polece i nie zdejme bebna, a nie wiem co jeszcze chcesz wiedziec ? |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
segal.74 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2008, 21:02
|
|
|
wcale nie kazałem Ci zdejmować bębna, ani nic w tym stylu po prostu myślałem że ma ktoś
jakieś zdjęcie lub coś w tym stylu pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
 |
|
|