[CA1A 1.3] "Źle ustawiony celownik w Colcie" |
Autor |
Wiadomość |
gregfil [Usunięty]
|
Wysłany: 13-11-2007, 23:03 [CA1A 1.3] "Źle ustawiony celownik w Colcie"
|
|
|
Jakiś czas temu kupiłem Colta ale nie cieszyłem sie nim z byt długo bo przez "żle ustawiony celownik walnołem nim jak kulą w płot". Obecnie jestem mitsumaniakiem bez mitsubishi ale nadal mam uznanie dla marki za to że twarda konstrukcja samochodu pozwoliła mi wyjśc z wypadku bez uszczerbku.
Obecnie auto zostało wystawione na allegro
http://www.allegro.pl/.............
Miałem już kilka telefonów a najczęstrze dotyczyły tylnej lotki na klapie bagaznika.
Czy ktos już demontował taką lotke nie uszkadzając klapy?
A może lepiej nie ruszać i sprzedawać z klapą?
Ile może kosztować sama lotka?
Jak wyceniać części do tego miska?
Nie ukrywam że chciałbym odzyskac z niego troche wiecej pieniedzy niz jego wagowa wartośc złomowa. |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 01-12-2007, 12:16, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 14-11-2007, 00:08
|
|
|
gregfil Przykro mi,ale musze takiego linka potraktować jako zwykłą próbe sprzedaży. Zgodnie z zasadami forum,nie masz jeszcze 30 postów i nie jesteś w grupie sprzedam, więc nie mozesz wystawiać rzeczy do sprzedaży, a tym bardziej podawać linków do aukcji. Widze, że masz 1 pomógł nawet, więc pewnie z dołączeniem do grupy nie będzie problemu. |
|
|
|
 |
gregfil [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2007, 07:50
|
|
|
Raczej chodziło mi o pomoc urzytkowników forum w wycenie części. Ale chyba rozważe też sprzedaż na forum i bede musiał skrobnac na szybko te 30 postów. |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 15-11-2007, 02:26
|
|
|
gregfil napisał/a: | Raczej chodziło mi o pomoc urzytkowników forum w wycenie części. Ale chyba rozważe też sprzedaż na forum i bede musiał skrobnac na szybko te 30 postów. |
jak najbardziej możesz to zrobić, możesz napisać o które części chodzi itp.
Ale sam przyznaj, że po kilku godzinach na Twoje pytanie były same oferty kupna, a nie oczekiwane przez Ciebie odpowiedzi |
|
|
|
 |
gregfil [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2007, 19:14
|
|
|
Juz próbowałem wystawić go w odpowiednim dziale mając 30 postów ale nie mogłem dodać nowego tematu. Czy musze się skontaktować z moderatorem tamtego działu? |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24315 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 15-11-2007, 19:33
|
|
|
przeciez z dziale K/S jest wyraznie napisane jakie warunki nalezy spelniac, zeby wystawic ogloszenie
tak - musisz zostac dodany do grupy by wystawic ogloszenie |
|
|
|
 |
gregfil [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2007, 21:33
|
|
|
Wydaje mi się że spełniam warunki chyba, że nie rozumiem regulaminu podforum.
Jestem zalogowany na forum mitsumaniaki dobrych 10 m-cy. Mam napisane powyżej 30 postów no chyba że w gre wchodzą posty napisane na tym podforum.
Liczą sie wszystkie posty czy tylko te pisane na podforum K/S ?
Jakie jeszcze warunki musze spełnic aby zamieścić to ogłoszenie ? |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24315 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 15-11-2007, 21:43
|
|
|
a to bardzo Cie przepraszam - wydawalo mi sie, ze jest gdzies punkt, ktory informuje, ze musisz zglosic sie do moderatora dzialu, by dolaczyl Cie do grupy mogacej pisac w dziale K/S - podobnie jak przy Rozmowach Kontrowersyjnych (tez trzeba napisac do moda, by moc tam pisac) |
|
|
|
 |
gregfil [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2007, 21:46
|
|
|
Pisałem do Matejko ale dostałem odmowną odpowiedz. On też odsyłał mnie do regulaminu podforum. |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 17-11-2007, 21:20
|
|
|
Milałem jeden problem z rejestracją, pamietaj o tym ze w temacie musi byc CO SPRZEDAJESZ/KUPUJESZ (dokladnie), dalej w poscie CO SPRZEDAJESZ/KUPUJESZ (jeszcze dokladniej )za ILE, KONTAKT, moze jakies foto w opcji |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
gregfil [Usunięty]
|
Wysłany: 17-11-2007, 21:50
|
|
|
Zostałem już dodany do tego podforum. Wysłałem treść ogłoszenia do moda i udzielił dostępu. Zdjęcie chyba zamieszcze i chciałbym tez link do aukcji jaką prowadze ale nie wiem czy nie dostane bana za link. |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 18-11-2007, 11:18
|