|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] sygnał gali |
Autor |
Wiadomość |
stach2263 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-10-2007, 08:14 [ALL] sygnał gali
|
|
|
Witam jestem poraz pierwszy na forum mam takie pytanie czy w COLCIE 1.6 16v rok 1992 jest coś takiego jak sygnał Gali /czyli impulsator ? może ktoś wie coś na ten temat chce to wykorzystac do radia z navigacją z góry dzięki |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 25-10-2007, 16:43
|
|
|
Gdzies na forum dreswagena pczytalem o tym problemie, okazalo sie ze ten sygnał pobrali z kostki ktora biegnie do licznika. Moze w mitsu bedzie to samo w koncu to powinien byc jakis standart jesli ma to sluzyc np do zglasniania radia wzgledem predkosci. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
stach2263 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-11-2007, 14:39
|
|
|
Sprawa sygnału GALA już jest załatwiona jest taka Firma w Warszawie zamówiłem przetwórnik na linke do Colta i po problemie Navigacja z VW pracuje idealnie to jest świetna sprawa . |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 22-11-2007, 17:23
|
|
|
Sygnał jest standardowo - m. in dzięki niemu podnoszą się obroty jak się auto toczy |
|
|
|
 |
|
|