Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Pytanie] "klima" ręczna vs. automatyczna
Autor Wiadomość
murek
[Usunięty]

Wysłany: 17-05-2008, 00:59   [Pytanie] "klima" ręczna vs. automatyczna

Witam

Dziś trafił mi przed oczy pewien opis Lancera (chyba z roku 2004/2005) w którym było napisane takie zdanie:

"(...) Receptą na tę przypadłość Lancera jest - jak zapewnił nas trójmiejski dealer Mitsubishi - kosztująca około 600 zł usługa zmodernizowania klimatyzacji (z ręcznej na automatyczną), połączona z instalacją termometru zewnętrznego."

Zadziwiłem się bardzo i nie mogę w to uwierzyć, ale postanowiłem zapytać fachowców...

CZY TO JEST MOŻLIWE???

dzięki
murek

PS. cały opis: http://www.moto.gda.pl/o_p_w.htm?id_modelu=24

[ Dodano: 20-05-2008, 11:01 ]
Dla ciekawych ciąg dalszy:

1. "trójmiejski dealer Mitsubishi" wyminiony w tekście to Margo (www.margo.pl)

2. odpowiedź dealera:
"Nie ma możliwości przerobienia kliamtyzacji z manualnej na automatyczną.To urządzenie o którym prawdopodobnie mowa to termometr z możliwością włączania i wyłączania klimatyzacji ale nie ma wpływu na samo działanie."

pozdrawiam wszystkich 'zawiedzionych' :)

Odpowiedz do tematu