|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] zapłon |
Autor |
Wiadomość |
maciej 63
Forumowicz

Auto: COLT 1.6 cjo 98r bistro
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-08-2007, 19:40 [ALL] zapłon
|
|
|
przymierzam się do ustawienia /sprawdzenia zapłonu i wiem że 5st =-2 zmasowane złącze lampa stroboskopowa ale nie wiem jak odczytać te wartości na znakach na kołach
która kreska co pokazuje |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 25-10-2007, 20:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
polls
Forumowicz

Auto: Colt CA1A 1.3 12V
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Sty 2006 Posty: 43 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 18-08-2007, 20:08
|
|
|
zobacz to |
_________________ Colt CA0 |
|
|
|
 |
Brzucho [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2007, 15:46
|
|
|
Czy znacie kogoś z Wrocławia kto sprawdziłby/ustawił mi zapłon? Bo dalej potworne spalanie 10-11 w miescie. Wymienilem przewody WN, swiece, czyscilem kopulke i rozdzielacz,przepustnice, wszystkie filtry, zresetowalem ECU i dalej nic. Wyczytalem ze zapłon ma duze znaczenie takze. Także czy jest ktos godny polecenia, kto moglby mi pomoc?
Pomóżcie.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
swistak81 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-11-2007, 07:31
|
|
|
Bajurny napisał/a: | kto sprawdziłby/ustawił mi zapłon? |
W tym wypadku nie szukaj specjalistów. Jedź do pierwszego znajomego mechanika który ma lampę, daj mu opis wskazany powyżej i tyle. Nie ma bata - musi zrobić dobrze. To jest naprawdę banalna czynność. A poprawne ustawienie ma baaardzo duży wpływ na pracę silnika. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|