|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ponad 800 kilometrów |
Autor |
Wiadomość |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-03-2006, 21:09 ponad 800 kilometrów
|
|
|
przejechane 15 latkiem bez obaw ze sie coś wysypie. Przed wyjazdem wymieniłem jeszcze chłodnice bo miała zielone kwiatki(po dzwonie nie była wymieniana). Dbanie o auto sie opłaca w nocy sie wsiada odpala i jedzie myślac tylko o zasiorbaniu gazu czy tam paliwa. Lipiec - sierpień do Sztutgartu pojedziemy to ok 900 w jedną strone. Myśle że damy rade bez problemu
PS wiem ze Wasze auta czesto starsze też tak dobrze działają no a o młodszych nie wspomne. |
_________________ Gal '00 EA5A 6A13 Avance ---ZBIR---MÓJ
Colt '98 CJ1A --------CoJOt--------SOLD
Gal '91 E32A EXE ---GALANCIOR--- SOLD
MICHI DWA STARE FOTY
=========00085/KMM=========
 |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 06-03-2006, 21:13
|
|
|
i co sie chwalizs ???
tak smigasz po polsce, w lipcu-sierpniu Sztutgart, lepiej bys sie zapisal na zlot do bialegostoku (tylko 700 km ) a nie mi latac bedziesz po sztutgardzie
buzka misiek, i dobrze ze juz jestes |
|
|
|
 |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
|
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24294 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 06-03-2006, 21:44
|
|
|
No ja do tej pory też jeździłem bez obaw, ale w ostatnie wakacje Misiek mi jednak sprawił niespodziankę - wracając z Monachium usłyszałem dziwne odgłosy i okazało się, że to pompa wody nawaliła. Ale z taką padającą pompą przejechałem prawie 2000 km - do mechanika Tomka Michalaka, a Misiek dowiózł nas w takim stanie nie tracąc nawet kropli płynu. Także jestem mu wdzięczny, że nigdy nie miałem sytuacji, że stałem w polu bez możliwości odpalenia auta. |
|
|
|
 |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
|
Wysłany: 06-03-2006, 23:41
|
|
|
Ja jakoś nie miałem obaw jechać 15 letnim 125p ponad 800 km w jeden dzień . Także galem bym nie miał oporów żadnych |
_________________ Luk Carisma Automat 1,8 GDI EXE
Mitsumaniaki QR-Code:

|
|
|
|
 |
|
|