|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
PAJERO PININ - KSIĄŹKA SERVISOWA - KONTAKT Z UŻYTKOWNIKAMI |
Autor |
Wiadomość |
albert72 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-11-2007, 10:50 PAJERO PININ - KSIĄŹKA SERVISOWA - KONTAKT Z UŻYTKOWNIKAMI
|
|
|
WITAM WSZYSTKICH KOLEGÓW
JESTEM NOWYM CZŁONKIEM FORUM I OD RAZU PRZEDSTAWIAM SIĘ SZANOWNYM MITSUKOLEGOM
MAM NA IMIE ALBERT MIESZKAM WE WRZEŚNI KOŁO POZNANIA I OD 11 LAT JESTEM WIERNYM UŻYTKOWNIKIEM AUT NASZEJ UKOCHANEJ FIRMY.
OBECNIE POSIADAM NIEZNISZCZALNEGO LANCERA 1,5 GLXI I ŚWIERZY NABYTEK PAJERO PININ 1,8 5D Z ROKU 2002.
POSZUKUJĘ DOKŁADNYCH INFORMACJI NA TEMAT TEGO AUTA, GŁÓWNIE ZALEŻY MI NA KUPNIE LUB UDOSTĘPNIENIU KSIĄŻKI SERVISOWEJ, ORAZ NA KONTAKCIE Z UŻYTKOWNIKAMI TEGO AUTA
POZDRAWIAM WSZYSTKICH I CZEKAM NA ODPOWIEDŹ |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 27-11-2007, 13:54
|
|
|
nie krzycz!
Witaj,
zadaj pytanie to ulatwi dialog. Po co Ci ksiazka serwisowa od innego auta. Moze potrzebujesz instrukcje obslugi albo instrukcje serwisowa? |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
jagers77 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-11-2007, 13:29 Pinin
|
|
|
Witam
Pozdrawiam nowego użytkownika Pinina - ja mam 1,8 GDI z 99 r wersja 3 d ze skrzynią SS4 . Mam ten sam problem - ale poszukaj niżej w mioch porzednich postach - powinieneś znależć tam trochę informacji
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 28-11-2007, 13:54
|
|
|
Albert72 instrukcje serwisowa znajdziesz tu: http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=3449
moze to Ci ulatwi zycie, i tak jak Jagers77 wspomina popatrz na inne tematy. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
|
|