Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Tuning Eclipse Co, jak, gdzie i za ile>??
Autor Wiadomość
DAW
[Usunięty]

Wysłany: 30-10-2006, 22:24   Tuning Eclipse Co, jak, gdzie i za ile>??

Witam wszystkich uzytkowników i proszę o fachową rade!

od niedawna jestem szczęsliwym posiadaczem eclipsa z 2003 3.0 gt ok 200KM, skrzynia manual. Myślę o zwiększeniu mocy do jakis 240-280 KM, o tuningu nie wiem zbyt wiele stad moja prośba do wszystkich zorientowanych w temacie o przedstawienie swoich opinii. Przede wszystkim chciałbym dowiedzieć sie co by nalezało zrobić, jak by to zwiększyło moc, z jakimi kosztami mogło by się to wiązać, w jakim stopniu mogło by to wpłynąć na awaryjność, i zużywalność silnika oraz na spalanie. Można znacie również jakies godne polecenia, uczciwe i profesjonalne warsztaty tuningowe w woj.Mazowieckim. Będę bardzo wdzięczny za pomoc! Pozdrawiam!!

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-10-2006, 22:53   

TOMSON TOMARACING

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

TommiCrazy 
Forumowicz
VR-4 LIFE

Auto: UKOCHANE
Wysłany: 31-10-2006, 18:30   

Witam, fajniej by bylo gdybys najpierw przedstail blizej swoj samochod, pochwalil sie zdieciami i opisal po krotce co ogolnie porabiasz.......wtedy bedziemy wiedzieli przy okazji ze to nie jest kolejne dziecko neostrady(ostatnio moda taka panuje) ktore przedchwila skonczylo grac w need 4 speed i uroilo sobie nagle ze posiada sportowe auto :)
pozdrawiam...
Outlander 2.0 PHEV 5HS

DAW
[Usunięty]

Wysłany: 31-10-2006, 23:38   

Siema!
Dzięki Hubert za stronki, przejrzałem je. Nadal jednak prosze o rade uzytkownikow ktorzy maja pojecie o tuningu, na stronkach zawsze wszystko jest piekne, ławe i tanie a mnie interesuje rzeczywistość ktora doswiadczeni zyciem czlonkowie forum moga mi przedstawic.. Aha i odnośnie drugiego posta to nie jestem małolatem z rozchwiana wyobraznia( skad ten pomysł..?) tylko w miarę :P powaznym czlowiekiem srednio obeznanym w swiecie motoryzacji. Pozdrawiam wszyskich, czekam na posty z niecierpliwością!

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 01-11-2006, 06:59   

Te dwie firmy wedługo mojej wiedzy
1. Nie zachowują się jak primadonny
2. Z szefami rozmawia się konkretnie (co Pan chce osiągnąć?) i bez bajek (spokojnie 100000000000000000000000000000KM będzie za 2 zł)
3. Robili u nich moi znajomi i chwalą.

Resztę obadaj sam.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

LUTEK
[Usunięty]

Wysłany: 05-11-2006, 22:50   

Japan Sport Serwis :!:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 05-11-2006, 22:54   

LUTEK napisał/a:
Japan Sport Serwis :!:

Jaaaasne - pomijając fakt że nie widzieli/może dalej nie wiedzą jak sie ustawia wałek balansowy w 4G63 to wszystko OK :)

Dość szyderstw - słyszałem sporo dobrego na ich temat - wpadkę mieli raz czy dwa z tego co wiem. Ale działają i jakos nie ma narzekań jak na przykład na PromotoR'a

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

LUTEK
[Usunięty]

Wysłany: 05-11-2006, 22:56   

Nikt nie jest nieomylny :D ,zrobili juz kilka Eclipsów i ich właściciele sa zadowoleni.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 05-11-2006, 22:58   

Oprócz tego co mu wałek nie tak ustawili i jeszcze mówili że tak ma być a silnik skakał na wsie strony :wink:

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

LUTEK
[Usunięty]

Wysłany: 05-11-2006, 23:25   

miał pech chłopak :lol:

[ Dodano: 15-12-2006, 23:34 ]
Hubeeert napisał/a:
TOMSON TOMARACING
same dobre rzeczy o nich słychac .Masz Hubert racje :lol:

Odpowiedz do tematu