|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
SZYBERDACH .... |
Autor |
Wiadomość |
HamanN
Mitsumaniak Jacek
Auto: Lancer 1.6 GLXi KOMBI 94'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-12-2007, 10:05 SZYBERDACH ....
|
|
|
Witam.
Otoz wystapil taki problemi: Szyber dzialal idealnie ale ktoregos pieknego razu przestal sie uchylac (do gory), otwiera sie normalnie (tak jak okno - chowa sie w dachu) z tym, ze nie chce sie uchylac....
Jakis bezpiecznik
Gdzie szukac przyczyny ?
Pzdr. |
|
|
|
 |
cfcfcf [Usunięty]
|
Wysłany: 07-12-2007, 23:02
|
|
|
ja mam dokladnie odwrotnie. uchyla mi sie idealnie, ale jak otworze calkowicie, to sie potem nie domyka i nie moge go uchylic. musze wiele razy otwierac i zamykac az w koncu za ktoryms razem 'zaskoczy'. dolaczam sie do pytania kolegi. co z tym robic?? |
|
|
|
 |
HamanN
Mitsumaniak Jacek
Auto: Lancer 1.6 GLXi KOMBI 94'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-12-2007, 01:02
|
|
|
usterka usunieta - dokladnie nie wiem jak, bo brat to zrobil jak mu autka uzyczylem ... chyba spadl z prowadnic ;/ |
|
|
|
 |
wsza-lancer [Usunięty]
|
Wysłany: 14-12-2007, 15:31
|
|
|
moze byc tez wina bezpiecznika moj niechcial sie domykac jak mialem mniejszy bezpiecnzik niz zalezany wsadizlem wiekszy i smiga normalnie wczesniej zamykalem na kilka razy :/ |
|
|
|
 |
|
|