|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8] TARCZE |
Autor |
Wiadomość |
harizma [Usunięty]
|
Wysłany: 07-12-2007, 22:51 [Cari 1.8] TARCZE
|
|
|
DRODZY MANIACY MAM PYTANKO MUSZE WYMIENIC TARCZE HAMULCOWE PRZÓD I NIE WIEM JAKIE KUPIC. NA ALEGRO SĄ NAWET PO 50ZŁ ALE SAMA CENA CHYBA MÓWI ZA SIEBIE ZE DLUGO NIE POSLUŻĄ JAK BY KTOŚ MIAL COŚ DO PODSUNIECIA BEDE BARDZO WDZIECZNY Z GORY DZIEKUJE
PS.......WESOLYCH SWIAT WSZYSTKIM MANIAKĄ ZYCZY HARIZMA TEŻ MANIAK |
|
|
|
 |
maxwell61
Mitsumaniak (****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 12 Lip 2006 Posty: 1729 Skąd: wrocław/wołów
|
Wysłany: 07-12-2007, 23:10
|
|
|
harizma, tyle postów ile poszło na temat tarcz to maskara...leniuch ...ale w związku z tym że jestem spod WOŁOWA to ziomalowi odpisze ... to polecam tarcze ATE lub LUCAS...cena do 200 zł za komplet ...no może trochę wiecej |
_________________ CARISMA 1.6 16V - sold
VW Touran 1.6 FSi
www.garagestories.pl
 |
|
|
|
 |
harizma [Usunięty]
|
Wysłany: 07-12-2007, 23:15 TARCZE
|
|
|
DZIEKI KOLEGO JAKOS NAWET NIE POMYSLALEM ZEBY POCZYTAC POSTY- MOZE TO ZMECZENIE CALOTYGODNIOWA TYRKĄ JESZCZE RAZ DZIEKI A POZA TYM MILE JEST WIEDZIEC ZE MA SIE KOLEGE MANIAKA TAK BLISKO |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 07-12-2007, 23:28
|
|
|
wylacz caps lock'a |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 07-12-2007, 23:42
|
|
|
harizma napisał/a: | NAWET PO 50ZŁ ALE SAMA CENA CHYBA MÓWI ZA SIEBIE |
z materialu z ktorych te tarcze zostaly zrobione powinno sie robic puszki na ryby a nie tarcze hamulcowe
Kup porzadny zestawik zaplacisz raz troszke wiecej, i nie dosyc ze Ci na dluzej wystarcza, to beda tez lepiej hamowaly i do tego pamietaj o nowych klockach
Do nowych tarcz nie zakladaj starych klockow
ATE
LUCAS
ATS
EBC Brakes
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|