|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Moje vr4 |
Autor |
Wiadomość |
vr4 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2007, 18:59
|
|
|
Prosimy o więcej informacji na temat samochodu |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2007, 20:15
|
|
|
A wiec autko od 4lat w moim posiadaniu. Jak to zwykle bywa miala byc super okazja a zakupiony zostal szrot i zaczelo sie dlubanie.W pierwszej kolejnosci poszla skrzynia potem silnik ,obecnie skrzynia 6biegowa ,silnik po calkowitym kompletnym remoncie (wal,tloki,korby,blok itd )wszystko na nowych orginalnych czesciach Mitsubishi ,troche zakupionych w stanach,troche w Belgi, od roku biedaczek czeka na mnie poniewaz przebywam obecnie w stanach ,czasami ojciec sie przejedzie W niedalekiej przyszlosci wysylam gwin prawdopodobnie TEINA ,duzo wieksze tarcze wraz z zaciskami,nowe skory i moze ale jeszcze sie niezdecydowalem bo za duzo kasiory kosztowac bedzie wysylka ,kompletny przod model'99,jezeli nie zostanie przerobiony na wersje euro ktora bardziej mi sie podoba.Felgi prawdopodobnie zostana te ktore widoczne sa na zdjeciach.Dodac mozna jeszcze ,ze autko posiada kompletny uklad wydechowy 3 calowy (mozna posluchac ,sa dwa filmiki na wrzuta.pl pod tematem vr4) ,blow-off ,turbo timer,dodatkowe wskazniki,biale zegary. Szuakm jeszcze przedniego ACTIVE AERO, poniewaz jak kupilem to niebylo. PZDR |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2007, 22:42
|
|
|
Bardzo ładny szkoda ze tak mało fotek. Takim cukierkom robi sie sesje |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2007, 01:07
|
|
|
Jak wroce do kraju to pierwsza rzecza jaka zrobie bedzie wyjazd na zlocik.Wybieram sie juz tyle czasu i zawsze mi cos wypadalo.Zdjecie ktore zamiescilem zrobione zostalo po moim wyjezdzie poniewaz felgi nie doszly na czas i nawet ich nie widzialem na aucie mam jeszcze filmik ze zrodka ale nie zamieszczalem. A tak pytanie-moze orientuje sie ktos ile moze kosztowac w serwisie kompletny przedni spoiler active aero wraz z silniczkami itp,poprostu kompleny. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 22-12-2007, 19:32
|
|
|
vr4 napisał/a: | A tak pytanie-moze orientuje sie ktos ile moze kosztowac w serwisie kompletny przedni spoiler active aero wraz z silniczkami itp,poprostu kompleny. |
Nawet nie pytaj....poszukaj w US gdzieś z używki bo cena zabija radość życia...
To byłem ja, Dealer
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
|
|