|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
brak sondy lambda |
Autor |
Wiadomość |
leszek-26 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-12-2007, 13:27 brak sondy lambda
|
|
|
Panowie zagadka, kupiłem lancera bez sondy lambda, oczywiście nie wiedziałem że jej nie ma, ostatnio auto zaczęło mi więcej palić pomyślałem przeczyszczę sondę a tu jej nie ma ani żadnego kabla tzn. szukałem w kolektorze wydechu, może nie tędy droga. proszę o jakieś linki na temat sondy lambdy. |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 31-12-2007, 14:09 Re: brak sondy lambda
|
|
|
leszek-26 napisał/a: | proszę o jakieś linki na temat sondy lambdy. |
Proszę
Poza tym kliknij opcję "Szukaj" na górze strony, wpisz frazę "Lambda" i wybierz dział "Lancer". Wypluje całą stronę informacji. Próbowałem wkleić link do wyszukanych rezultatów, ale wypluwało tylko stronę szukajki. |
|
|
|
 |
leszek-26 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2008, 10:30
|
|
|
w której częśći wydechu znajduje się sonda lambda wiem że w okolicy kolektora lub w kolerktorze moje auto to lancer 1.6 16V sedan 92. nr silnika 4G92 |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 02-01-2008, 20:58
|
|
|
w rurze przed katalizatorem - pod spód auta trzeba zajżeć |
|
|
|
 |
leszek-26 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-01-2008, 22:30
|
|
|
Mówią pytajcie a znajdziecie jasne że jest !!! Dzięki za pomoc !!! A tak wogóle, czy jest jakiś dobry serwis samochodowy w okolicy Kamienia Pomorskiego ( zachodniopomorskie ) potrzebuję wyregulować gaz. |
|
|
|
 |
|
|