|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Colt IV 1.5 DID Instrukcja PDF |
Autor |
Wiadomość |
Franek_Golas [Usunięty]
|
Wysłany: 04-01-2008, 18:26 Colt IV 1.5 DID Instrukcja PDF
|
|
|
Witam Kupiłem Colta z 2004 roku na chyba pełnym wyposażeniu z silnikiem 1.5 DID kraj pochodzenia Włochy i tutaj jest problem instrukcja jest tylko w tym języku. Dlatego byłbym wdzięczny gdyby ktoś był w stanie podać mi linka do jakiejś instrukcji w PDF do tego modelu może być po Angielsku.
Samochód ma wszystko skonstruowane bardzo orientacyjnie jednak nie wszystko jest dla mnie jasne. Słowem zielony jestem zawsze miałem do czynienia z samochodami starymi o ubogim wyposażeniu
Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego nowego roku. |
|
|
|
 |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 512 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 05-01-2008, 10:36
|
|
|
Lekcje nie odrobione...
Link
Instrukcja po polsku. |
_________________ michalp
 |
|
|
|
 |
Franek_Golas [Usunięty]
|
Wysłany: 05-01-2008, 19:33
|
|
|
O przepraszam przeoczyłem dział. Wszystko na gorącą co dopiero odebrałem samochód |
|
|
|
 |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 512 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 06-01-2008, 08:00
|
|
|
To teraz czekamy na fotki i success story |
_________________ michalp
 |
|
|
|
 |
Franek_Golas [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2008, 22:53
|
|
|
Postaram się cyknąć fotki jak będzie plusowa temperatura bo jak na razie jest upaprany :/ |
|
|
|
 |
|
|