|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
cięgno w skrzyni biegów |
Autor |
Wiadomość |
kuba211 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-12-2007, 10:23 cięgno w skrzyni biegów
|
|
|
mam problem pękło mi chyba cięgno od skrzyni biegów. nie wchodzą mi tylne biegi znaczy sie 2, 4 i R. mechanik jedne mi powiedział ze to może być cięgno. Pytałem w sklepach i nigdzie tego nie mają. Pomocy gdzie można to kupić i czy trudno sie to wymienia. |
|
|
|
 |
Marino
Mitsumaniak żółte niepozorne

Auto: Colt CJ0 1.3 twenty
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 320 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: 21-12-2007, 21:41
|
|
|
poczytaj na forum faq punkt 11 tam jest troche o biegach, miałem podobny problem i sam zdiagnozowałem co to takiego jest. opisane to juz był kilka razy na forum. |
_________________ Pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
cimon102 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-12-2007, 20:12
|
|
|
Mam do sprzedania nowe oryginalne ciegna do CJO w atrakcyjnej cenie |
|
|
|
 |
dzidzia_ns [Usunięty]
|
Wysłany: 23-12-2007, 02:26
|
|
|
Jak nie znalazłeś jeszcze odp. .
u mnie było to samo. . puścił elastyczny (gumowy) łącznik między cięgnami ja po prostu rozebrałem wkleiłem nowe kawałki gumy odpowiednim klejem a na dodatek skręciłem przez środek śrubkami skontrowanymi żeby troszke luźle były i śmigam już tak jakiś czas. (ja bym nie łądował się w koszta wymiany na nowe) łatwo to można zrobić.
Chyba że u Ciebie siadło zupełnie coś innego ale popatrz najpierw na cięgna |
|
|
|
 |
|
|