|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] POMOCY - potrzebny elektryk w Szczecinie. |
Autor |
Wiadomość |
wedzicho [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2008, 13:41 [1G 90-94] POMOCY - potrzebny elektryk w Szczecinie.
|
|
|
Witam wszystkich.
Poszukuję dobrego eletryka samochodowego w Szczecinie lub okolicach.
Niestety nie potrafię sam zrobić kilku rzeczy.
Proszę o pomoc za którą z góry dziękuję. |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 05-01-2008, 09:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
allias [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2008, 14:20
|
|
|
Co potrzebujesz zrobic? Bo moze ktos z klubowiczow moglby Ci pomoc... szkoda ze jaestem w Leeds a nie w domu w Szczecinie... |
|
|
|
 |
kris1976 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2008, 14:22
|
|
|
dokladnie powiedz co potrzebujesz
mysle ze uda sie z tym cos zrobic |
|
|
|
 |
wedzicho [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2008, 15:15
|
|
|
A więc tak.
Nie działa mi centralny zamek.
Chcę założyć alarm.
Muszę podłączyć światła cofania.
Nie zapala się światło w środku samochodu gdy otwieram drzwi pasażera.
Nie mam podłączonych świateł przeciwmgielnych (przód i tył).
Halogeny zapalają się gdy włączam długie światła, nie można ich włączyć osobno.
To są sprawy o których teraz pamiętam.
[ Dodano: 02-01-2008, 15:16 ]
I jeszcze cos.
Nie mam podłączonej anteny. |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2008, 16:52
|
|
|
wedzicho napisał/a: | Halogeny zapalają się gdy włączam długie światła, nie można ich włączyć osobno. | to nie haloegeny a swaitla dalekosiezne czyli drogowe... wedzicho napisał/a: | Nie zapala się światło w środku samochodu gdy otwieram drzwi pasażera. | sprawdz czujnik otwierania drzwi pasazera.. przetrzyj mu styki wedzicho napisał/a: | Nie działa mi centralny zamek. | jeden z rpzekaznikow pod radiem lub padniete silowniki wedzicho napisał/a: | Nie mam podłączonej anteny. | nie podlaczona czy sie nie wysuwa :>? jak nie wysuwa to sie nie przejmuj juz umarla |
|
|
|
 |
allias [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2008, 16:59
|
|
|
Widzisz... koledzy pomoga. Sprawdz sam co mozesz a dopiero szukaj elektryka. A co do alarmu to porponuje goscia na Mieszka przy Dealerze Fiata (chyba ten sam budynek lub obok - nie pamietam). Sam z niego nie korzystalem ale polecil mi znajomy co u niego robil wszystkie zabezpieczenia do swoich samochodow. (bylo tego troche). Przystepne ceny, podobno bardzo dobry serwis, gosc wie co zrobic aby bylo bardzo dobrze w twoim samochodzie, gosc siedzie w tym biznesie juz dlugi czas...
..sorki ale nie pamietam nazwy |
|
|
|
 |
wedzicho [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2008, 17:24
|
|
|
Styki już wcześniej sprawdziłem. Wyczyściłem. Niestety nic nie pomogło.
A antena jest po prostu nie podłączona.
[ Dodano: 02-01-2008, 17:27 ]
Tak jak napisałem wcześniej halogeny mam podłączone tak że jak włączam światła "długie" czyli dalekosiężne one też się zapalają. Nie mogę ich włączyć osobno.
[ Dodano: 02-01-2008, 17:28 ]
A z tymi przekaźnikami to proszę o bliższe informacje co mam zrobić, jak sprawdzić... |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2008, 17:49
|
|
|
Cytat: | Tak jak napisałem wcześniej halogeny mam podłączone tak że jak włączam światła "długie" czyli dalekosiężne one też się zapalają. Nie mogę ich włączyć osobno. | bo to swiatla drogowe a nie halogeny dlatego zapalisz je tylko i wylacznie z dlugimi |
|
|
|
 |
|
|