|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: roch_27 14-08-2007, 18:56 |
Galant |
Autor |
Wiadomość |
ravo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2006, 22:10 Galant
|
|
|
Witam
od 3 dni jestem posiadaczem galanta z 93 roku ( nowa buda ) mam pare pytan,
1. Swieci sie kontrolka check engine czasami ( od tego co kupiem powiedzial ze sprawdzal to na kompie i wszystko ok i powiedzieli ze to przez LPG) ale zrobiony jest wentylator ( wlacznik i wylacznik w kabinie ) bo raz dzialal a raz nie dlatego tak zrobil, jak mysliscie to jest powiazane ? i czy to wina tylko czujnika i jakiego ? i gdzie on jest.
2. Chce zrobic odciecie zaplonu ale gdzie znalezc odpowiedni kabelek pod ktory sie podpiac ?
3. Autko jest super
Tak wogole to jestem klubowiczem i nie tylko w klubie mazdy zapraszam takze na nasze forum www.mazdaspeed.pl |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 20 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 2024 Skąd: z daleka
|
Wysłany: 13-04-2006, 22:19
|
|
|
1> zle emulowne wtryskiwacze... blad ten nie wplywa na jazde ani na prace silnika... wiekszosc zagazowanych miskow tak ma...
2> odcięcie na gazie?????
3> zgadzam się
niektorzy z nas rowniez zagladają na tamto forum... ja rowniez czasem sie tam pojawiam |
Ostatnio zmieniony przez kochajj 13-04-2006, 22:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
ravo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2006, 22:25
|
|
|
kochajj napisał/a: | odcięcie na gazie????? |
odciecie przed zlodziejami
witam kolege z wroclawia, przepraszam za ot ale sa zloty we wro ? |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 20 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 2024 Skąd: z daleka
|
Wysłany: 13-04-2006, 22:43
|
|
|
zapraszam w niedziele przy wzgorzu andersa... czasem przyjezdza tam kilku klubowiczów... ale lepiej sie wczesniej umowic... |
|
|
|
 |
|
|