|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ogolne rozmowy na temat oferty sprzedazy 3000GT w kraju |
Autor |
Wiadomość |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2007, 15:29
|
|
|
A czy nie uważacie ze powinni kontynuować produkcje 3000GT już jako 3g. To byłoby coś
I 2g by staniało |
|
|
|
 |
witek.w-wa
Forumowicz

Auto: 3000GT VR4 Europa 2 gen.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2007, 15:54
|
|
|
Popieram
i Supre i inne fajne
a czy by stanialo trudno powiedziec
w Polsce i tak 3kgt sa tanie (te do sprzedania, tzw okazyjnie ,,,,,tylko ich stan jak sie ich gruntownie nie zrobi......... |
_________________ 3000GT VR4, Europa, 2 gen. 2001
 |
Ostatnio zmieniony przez witek.w-wa 09-12-2007, 16:39, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2007, 16:15
|
|
|
Czy ja wiem czy w PL są tanie Dobre sztuki są po 40-50 tys.
A co do przebiegu u mnie jest nakręcone 170.000 km. I jestem w stanie uwierzyć w to patrząc po kierownicy fotelach silniku skrzyni. Zazwyczaj sportowe auta nie służą do jazdy codziennej a są jako 3 auto w rodzinie. No ale nie zawsze tak jest.
Najbardziej szlak mnie trafia jak widzę takie aukcje
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3867691
A potem taki kowalski kupi i będzie sobie pluł w brodę i narzekał ze te 3000GT to kondony sa. |
|
|
|
 |
witek.w-wa
Forumowicz

Auto: 3000GT VR4 Europa 2 gen.
|
Wysłany: 09-12-2007, 16:24 Ogolne rozmowy na temat oferty sprzedazy 3000GT w kraju
|
|
|
wlasnie nie wiem czy zauwazyliscie ale u nas sie tak przyjelo wsrod sprzedajacych, ze auto czy ma 3 czy 15 lat, ma ZAWSZE nie cale 100tys km.........
ale zostawmy to bez komentarza....
a bezwypadkowe to.......WIADOMO......, ze jest.....
|
_________________ 3000GT VR4, Europa, 2 gen. 2001
 |
|
|
|
 |
truespinmice
Mitsumaniak One of Austarion.com

Auto: Toyota Supra Turbo
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Kwi 2006 Posty: 285 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 11-12-2007, 16:08
|
|
|
bezwypadkowe, pierwszy właściciel, 100k km przebiegu, świeżo sprowadzone z UE
Stałe teksty
ja np. zauważyłem , że w przeciągu powiedzmy 6miesięcy ofert zrobiło się dużo i nawet z atrakcyjnymi cenami, gównie SL....
Ale i tak w moim pułapie cenowym były kiszki i szroty, więc wybrałem "bliźniaka" rwd
Kiedyś będą lepsze czasy..... |
_________________ Starion Klub Polska
 |
|
|
|
 |
mateo [Usunięty]
|
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-01-2008, 11:57
|
|
|
mateo jakies dwa lata temu byla obszerna rozmowa na temat tego auta ,nie pamietam czy akurat w mitsumaniakach czy mitsubishiklubpolska.Totalny szrot,zlom i n azwij sobie jeszcze jak chesz. Kupowalem kiedys od niego felgi (4 latka temu poznalem klijenta i mialem okazje obejzec auto)Uproszcze Tobie w skrucie co i jak. Pierwsze co to buda, tyl totalnie posklejany z paru modeli,zderzak zostal z 91r. blenda jest od nowszego a lampy tylnie obie inne tzn jedna masz euro a druga tez masz euro tyle ze.......przerobiona w tak niechlujny sposob ze szok!!!!To nawet widac na fotce ktora chyba specjalnie zrobil od spodu (lewa orginal a w prawej pomaranczowy kierunek jest mniejszy) Co do blendy nie powiem,bo sam sobie kupilem nowsza ktora akurat ladniej mi sie podoba ale z tymi lampami to totalna porazka,progi zostaly od 91,a teraz pora na cudownie wykonany przod:-)). Szpary jakich malo ,lampy tez z paru zrodel,roznica odcienia czerwonego itd. Silnik byl po remoncie kapitalnym tylko widzac jak zostal zrobiony z zewnatrz to nawet nie chce przypuszczac/zgadywac jak jest wykonany silnik.Jak bylem wtedy turbiny obie byly padniente,moze zregenerowal je do sprzedania. Powiem Ci szczerze abys dal sobie na luz z tym akurat OKAZEM. Chyba ,ze masz na zbyciu jeszcze jakies minimum 30 tys aby go do jakiego kolwiek stanu doprowadzic.Zapewne nie masz za duzo kaski bo bys nie napalal sie na takie auto w takiej cenie. Podejzewam ,ze jakbys dolozyl pare groszy i kupil SL z 94/95 roku zrobil bys owiele lepiej niz kupujac tego.Napewno te 'cudowne' twin turbo nie mialo by szans pod zadnym wzgledem z dobra SL,wyglad a zapewne i osiagi. Widze ze jestes nowy dlatego posluchaj sie rad ludzi ktorzy od paru lat maja te autka,nie popelniaj takiego samego bledu jak ja a moze i pare innych osob.Obserwuje z ciekawosci rynek 3000gt na roznych aukcjach/gieldach od kiedy kupilem swojego i pamietam ,ze gosciu pozbyc chce sie go juz ladny kawalek czasu.Aha ,pisze ze stalo 4 lata w garazu to turbinek pewnie tez nie regenerowal a stalo poniewaz strach bylo nim wyjezdzac aby sie cos nieposypalo a jezeli juz pojedziesz to sam sie przekonasz Zastanawia mnie ten bordowy model na allegro z duzym IC na przodzie,ktos go zna?? |
|
|
|
 |
mateo [Usunięty]
|
Wysłany: 22-01-2008, 17:45
|
|
|
Wielkie dzięki za informacje, i za oszczędzone pieniądze.
Mam sporo części do 3000gt vr4 (silnik skrzyni). Szukam wersji vr4, blacharsko dobrej
reszta może być uszkodzona. |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-01-2008, 19:00
|
|
|
Nastepna dobra rada.Poczekaj nawet pare miesiecy a kup dobre auto zamiast kupic szrot i trzymac je po warsztatach wspomniane pare miesiecy inwestujac dodatkowo kase.ManyMan napisal bardzo ,bardzo ale to bardzo dobrze i poprawnie z tym Kowalskim pare postow wyzej.Poczekaj chwilke a mysle ,ze reszta tez sie wypowie.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Elvis666 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2008, 16:25
|
|
|
Witam. jetsem nowy na tym forum. mam obecnie galanta ale chce kupic drugie auto na weekendy. chce 3000gt w wersji SL. moge na niego przeznaczyć 25 tys zł za rok 95. czy za te pieniądze znajde cos w dobrym stanie?? czy lepiej sobie odpuścic>?? Jezeli mozecie wskazcie moze pare autek jakies linki itp. planuje zakup w czerwcu ale zacyznam juz sie rozgladac i szukac. jezeli znalazłbym cos dobrego w tej cenie zakupiłbym nawet wczesniej. Prosze pomóżcie. Z góry dziękuje
zobaczcie tego. znacie to auto. moze ktos go widział i powie co nie co o nim.
http://moto.gratka.pl/tre...aafc1dc6b4f&s=1 |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2008, 19:06
|
|
|
ogólnie ładnie wygląda i ma te śliczne felgi od VR4
Warto sprawdzić i obejrzeć.
Ogólnie nie polecam kupowania w PL za 25 tys zł to można z USA sciagnac młodego SL'a z małym przebiegiem |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-01-2008, 01:43
|
|
|
Gdzie kupic takie kola !!!!!! dal bym sobie wtedy na luz z poszezaniem blotnikow.
A co do tematu autko wyglada ladnie ale jak to na zdjeciach wszystko ladnie wyglada. Co do ceny mysle ,ze ta granica staje sie norma za ten rok.Co sie oszukiwac,utrzymanie tego typu autka jest kosztowne i ludzie pozbywaja sie jak sie juz naciesza. Co do tematu Mateo widzialem na allegro VR4 z uszkodzonym silnikiem ale z tego co pisze buda nie uszkodzona,nie jestem pewien ale chyba widze active aero z przodu to jestem w stanie w to uwierzyc. |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 26-01-2008, 02:22
|
|
|
Dokładnie racje ma vr4 na zdjęciu może widać ze cukierek a na żywo szmelc.
Gorzej jak na fotkach wygląda na szmelca |
|
|
|
 |
Elvis666 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-01-2008, 13:40
|
|
|
witek jest z wawy. może on zerknął by na to auto i coś o nim bliżej opowiedział. ja mam 250 km wiec daleko a on na miejscu. WITEK pomożesz??!!!! |
|
|
|
 |
mateo [Usunięty]
|
Wysłany: 26-01-2008, 22:31
|
|
|
Dzwoniłem do tego gościa z uszkodzonym silnikiem, po rozmowie telefonicznej stwierdziłem że raczej nie ma sensu jechać i go nawet oglądać A co do pięknych felg to mam komplet takich felg, trzeba je trochę naprawić, ale czego dzisiaj nie zregenerują... |
|
|
|
 |
|
|