Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Carisma] Przełącznik świateł przeciwmgielnych
Autor Wiadomość
kelt_69
[Usunięty]

Wysłany: 16-01-2007, 18:01   [Carisma] Przełącznik świateł przeciwmgielnych

Witam
Mam takie pytanie: Czy przełącznik świateł przeciwmgielny tył/przód z Carismy GDI 1998 rok będzie pasował co Carismy GL 1995?
Jak patrzyłem to wygląda podobnie.
Ostatnio zmieniony przez glina 25-01-2013, 12:01, w całości zmieniany 1 raz  

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-01-2007, 18:05   

tak

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 16-01-2007, 18:08   

ciezko stwierdzic, bo sa dwa typy tych podwojnych przelacznikow(wlasnie w modelu 98) i tyl pasuje do obu ale przod sie rozni, mam tylko zdjecie tego starego typu, nowy sie rozni tym ze ma z tego co wiem na pewno grubsze piny i chyba inny ich uklad
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 16-01-2007, 21:25   

ale w suplementach nic nie uwzględnili, że była tu jakaś modyfikacja...z resztą po druciarsku da się wszystko :D

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Wysłany: 16-01-2007, 22:57   

no nie ale mam naoczne dane tyle ze zdjecie mi sie nie laduje z drugim przelacznikiem, jeden byl taki ze po wcisnieciu przycisk byl glebiej, a drugi byl taki ze wciskales przycisk wraca w pierwotna pozycja - wlaczone, wciskasz drugi raz przycisk wraca w pierwotna pozycje wylaczone
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Potek 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 Classic
Wysłany: 17-01-2007, 00:10   

Matejko napisał/a:
mam tylko zdjecie tego starego typu, nowy sie rozni tym ze ma z tego co wiem na pewno grubsze piny i chyba inny ich uklad

Nie chce mi się demontować przycisku przeciwmgielnych, ale jesli mnie pamięć nie myli to w nowszej wersji była zupełnie inna pojedyńcza wtyczka. U mnie jest na pewno jedna i na dodatek taka bardziej symetryczna wtyczka, a nie tak jak widać na zdjęciu dwie (chyba dobrze kombinuje i interpretuje to zdjęcie :?: )

Matejko napisał/a:
jeden byl taki ze po wcisnieciu przycisk byl glebiej, a drugi byl taki ze wciskales przycisk wraca w pierwotna pozycja - wlaczone, wciskasz drugi raz przycisk wraca w pierwotna pozycje wylaczone

Nowsze były w jednej i drugiej wersji. Tyle tylko, że z tego co opisywali koledzy na tym forum (no chyba że to było na MKP) to te które "zostawały głębiej" były dosyć awaryjne. Coś sie im tam topiło albo co :?

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Wysłany: 17-01-2007, 00:20   

Potek napisał/a:
Nowsze były w jednej i drugiej wersji. Tyle tylko, że z tego co opisywali koledzy na tym forum (no chyba że to było na MKP) to te które "zostawały głębiej" były dosyć awaryjne. Coś sie im tam topiło albo co :?

dokladnie, no nie ma co debatowac, byly dwa rodzaje, podejrzewam ze u ciebie jest tak ze moze wtyczka jest jedna, ale np taka ze tylne mozna podlaczyc ze starym wtykiem i beda dzialac - to mam informacje naoczne od posiadacza dwoch przyciskow jednoczesnie
Lexus IS220D
Calish4nia

strazak
[Usunięty]

Wysłany: 22-01-2009, 20:07   

szukam takiego przełącznika jak ktoś ma na zbyciu to się polecam....spalił sie był od pianki do odświerzania klimy....znany temat :D

Odpowiedz do tematu