|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ciekawe zachowanie Policji na sygnale |
Autor |
Wiadomość |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2006, 23:08 Ciekawe zachowanie Policji na sygnale
|
|
|
Otoz dzis wracalem z Warszawy ok godz 17 wiec sobie stalem w korkach, bylem na drodze do Bialegostoku gdzies z 2km za Markami. W lusterku zobaczylem policyjny radiowoz jadacy na sygnalach i wszystkie samochody rozjezdzajace sie na boki (nie wspomne ze na tej drodze niema sie gdzie rozjechac bo z jednej strony sa barjerki a z drugiej wysokie krawezniki i snieg - na szczescie bylem octavia).
Za radiowozem jechal espero - pomyslalem sobie ze wioza jakiegos buraka a wszyscy maja im fruwac z drogi, no ale sobie pojechali i tyle.
Jak juz wyjechalem z okregu warszawskiego i dojezdzalem do obwodnicy, przed sama obwodnica jest jakis teren zabudowany i swiatla (nie pamietam nazwy miejscowosci), akurat zapalilo sie czerwone wiec sobie spokojnie dojezdzam do swiatel i widze stojacy z prawej stronu radiowoz a przed nim espero, trosze dalej sklep spozywczy, mysle sobie pewnie ktos obrobil sklep, az tu nagle ze sklepu wyskakuje policjant z flaszka w reklamowce wsiada do espero i gaz do dechy i pojechali dalej
Ja rozumiem ze brak wodki jest sprawa wyjatkowa i pilna ale zeby, az cale stoleczne miasto stawiac na glowie?
p.s. gregorbu nie jechales przypadkiem wczoraj (poniedzialek) ok godz 23 w strone zegrza od strony warszawy? |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2006, 23:28 Re: Ciekawe zachowanie Policji na sygnale
|
|
|
arturro napisał/a: | p.s. gregorbu nie jechales przypadkiem wczoraj (poniedzialek) ok godz 23 w strone zegrza od strony warszawy? |
Nie, to nie ja. Nie moje strony W tamtych rejonach mieszka Skrzypas, który jeździ takim samym Coltem jak mój. Osobiście nie znam. Udzielał się na MKP.
A co się tyczy Policji i jazdy na sygnale - karetki robią to samo. Kiedyś w godzinach szczytku karetka jechała na sygnale Marszałkowską, by przy wejściu do Metra zatrzymać się i wysadzić 3 osoby. Odjechała bez sygnału |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|