|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
CARRYBOY G3 HardTop |
Autor |
Wiadomość |
exc_racing [Usunięty]
|
Wysłany: 22-01-2008, 09:20 CARRYBOY G3 HardTop
|
|
|
Włąśnie założyłem HardTop CARRYBOY G3. HardTop bardzo fajnie wygląda na moim eLce, naprawde fajne są te światła dodatkowe na tylnich słupkach (LED). Autko bardzo fajnie się prezentuje z pewnej odległości lecz gdy podejdzie się bliżej lub spojrzy się do środka widać "chińską" prokukcje... Ale ja jestem zadowolony mimo że ostatnio musiałem poświęcić 6 godziń na poprawki montażowe... (niedbalstwo ASO).
Jeśli jest ktoś zainteresowany to zdjęcia niedługo. |
|
|
|
 |
1wyszojunior [Usunięty]
|
Wysłany: 01-02-2008, 06:49
|
|
|
mysle ze niedlugo juz minela dajesz czy nie? |
|
|
|
 |
exc_racing [Usunięty]
|
|
|
|
 |
1wyszojunior [Usunięty]
|
Wysłany: 03-02-2008, 18:41
|
|
|
mi sie bardziej moja podoba a coraz czesciej mysle o jezdzie bez ale to kwestia gustu a o gustach sie niedyskutuje rozne gusty rozne hard topy |
|
|
|
 |
elili [Usunięty]
|
Wysłany: 04-02-2008, 17:08
|
|
|
exc_racing napisał/a: | galerii zdjęć HardTopu CARRYBOY G3: |
Najbardziej podoba mi się wycieraczka tylnej szyby. Hard top low tego ni ma. |
|
|
|
 |
exc_racing [Usunięty]
|
Wysłany: 04-02-2008, 20:04
|
|
|
Ta wycieraczka to bajer który nie działa z dobrze Wycieraczka jest trochę źle skonstruowana i nie zbiera dokładnie wody ani płynu ze spryskiwacza.
Muszę poszukać jakiejś wycieraczki z mocniejszą sprężyną dociskową to może będzie lepiej. |
|
|
|
 |
|
|