potrzebuje pomocy eksperta od silników |
Autor |
Wiadomość |
dorisicee [Usunięty]
|
Wysłany: 04-01-2008, 12:17 potrzebuje pomocy eksperta od silników
|
|
|
mechanicy składali mi silnik,miał być na gwarancji rok czasu poczym po 5miesiacach spokojnej jazdy i niewielu kilometrów uciekł mi olej i poszły pierscienie.chciałabym pomocy kogos bo wilel kasy mnie to auto kosztowało a teraz nie wiem co mam robic. macie jakiegos eksperta w lublinie który by mógł obejrzec mój silnik albo zeczoznawce????? |
|
|
|
 |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 884 Skąd: Kraktown
|
Wysłany: 04-01-2008, 17:55
|
|
|
skoro miał byc na gwarancji ROK to czemu nie pojedziesz do tych co Ci robili ? |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=8mqb-atsy_w
^ mój kliperek ^ Historia: L300 1G - L300 2G - Lancer - Eclipse - MSS
 |
|
|
|
 |
dorisicee [Usunięty]
|
Wysłany: 05-01-2008, 09:49
|
|
|
dlatego ponieważ twierdza ze to moja wina i nie beda mi togo naprawiac chyba ze zapłace.
tymczasem ja jezdziłam tym autem tak jak sie obchodzi z jajem do3.5tys obrotów i jest niemozliwoscia tak jak oni twierdza ze auto było przegrzane bo je zle uzytkowałam.nie wiem co mam robic.gdy mi je składali widziałam rysy na tłokach i podczas wymiany pompy olejowej wilele żeczy mi nie podokrecali , silnik dostawał lewe powietrze i wogóle oj ....chora sytuacja.potrzebuje jakiegos fachowca |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 05-01-2008, 09:52
|
|
|
dorisicee, jeśli masz jakiekolwiek "kwity" na tą naprawę, to do PZMOTU podjedź, tam są rzeczoznawcy, oglądną napiszą opinie i do sądu mechaniorów. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
allias [Usunięty]
|
Wysłany: 05-01-2008, 21:46
|
|
|
Ja bym tego tak nie zostawil... jesli nie jest zatarty to nie ma jak zebys zle go urzytkowala. Olej zmieniany Silnik nie przegrzany... niech robia. Teraz sie wykrecaja bo wiedza ze bedzie ich to kosztowac. Nie odpuszczaj. Gwarancja jest gwarancja.... |
|
|
|
 |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 884 Skąd: Kraktown
|
Wysłany: 05-01-2008, 22:41
|
|
|
Często samo poinformowanie że sprawę oddasz do sądu jest wystarczającą motywacją dla takich cwaniaków |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=8mqb-atsy_w
^ mój kliperek ^ Historia: L300 1G - L300 2G - Lancer - Eclipse - MSS
 |
|
|
|
 |
dorisicee [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2008, 16:29
|
|
|
chciałabym aby ktos go obejzał ktos kto sie naprawdę zna.mam taki zamiar postraszyc albo nie tylko ale wszystko biega o czas aby
misiek staną na nogi |
|
|
|
 |
Sz@kal
Forumowicz Młody Mitsumaniak ;)

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G GS
Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 380 Skąd: Aleksandrów Łódzki
|
Wysłany: 06-01-2008, 22:35
|
|
|
dorisicee napisał/a: | mam taki zamiar postraszyc |
Zapytaj sie czy wiedzą kto to MEKP i MM Jak powiedzą ,ze nie mają pojęcia i się nie boją to powiedz ,że skoro pruszków i wołomin sie boi to oni też powinni <joke> |
|
|
|
 |
dorisicee [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2008, 10:31
|
|
|
hehe ok powiem im:* |
|