|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] Lekka "przecierka".... |
Autor |
Wiadomość |
Brzucho [Usunięty]
|
Wysłany: 19-01-2008, 09:28 [ALL] Lekka "przecierka"....
|
|
|
Witam wszystkich.
Ostatnio moja kobieta zalatwiła prawy tył na parkingu.... Nie zauważyła Żuka ... W związku z czym do malowania jest tylni zderzak, i tylni błotnik do wyklepania pod wlewem paliwa i także do pomalowania. Prosze o pomoc w znalezieniu jakiegos dobrego blacharza i lakiernika we Wrocławiu, który nie wyczyści do zera mojego portfela ( hehe jaki rym )
Może ktoś zna takiego z Wrocka i może go polecić. Bedę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
dzinia [Usunięty]
|
Wysłany: 19-01-2008, 13:18
|
|
|
witam mam takiego róg Bierutowskiej i Kiełczowskiej a to nr umów sie i zobaczysz 506-463-422 |
|
|
|
 |
Brzucho [Usunięty]
|
Wysłany: 19-01-2008, 15:34
|
|
|
Dzieki, dzinia, jutro zadzwonie i sie umowie wstepnie pogadac. A mozesz powiedzieć cos wiecej? Co u Ciebie bylo robione, czy nie jest drogi , itp.?
Ktoś ma może jeszcze jakies inne opcje?
Bedę wdzięczny za każdą informację.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
dzinia [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2008, 16:22
|
|