|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] jak zdemontowac miske olejowa? |
Autor |
Wiadomość |
didier3 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-01-2008, 13:51 [Cari 1.6] jak zdemontowac miske olejowa?
|
|
|
Witam. ostatnio mialem przykry wypadek wpadlem w maly poslizg i wjechalem na kraweznik. Efektem czego bylo uderzenie miski olejowej o kraweznik. Widze ze jest wgnieciona, olej wyciekl. Teraz chce ja zdemontowac. Odkrecilem juz ja ale nie moge jej wyciagnac pomozcie, co mam zrobic. Miska chaczy o wydech i nie chce wyjsc ani w prawo ani w lewo. co mam dalej zrobic by ja calkowicie wyciagnac i dac do spawania.. tak mysle z tego co widzialem dziura jest bardzo mala wystarczy wyklepac miske i walnac maly spaw w miejsce usterki. A i jeszcze pytanie jaka jest ta misla stalowa czy aluminiowa. dzieki za pomoc. |
|
|
|
 |
jb07 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2008, 08:13
|
|
|
trzeba zdemontować rurę od wydechu (odcinek pomiędzy kolektorem wydechowym a katalizatorem - bez odkręcania kolektora wydechowego od głowicy), miska jest stalowa. Pozdr. |
|
|
|
 |
|
|