Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Co myślicie o zeus hifonicsa?
Autor Wiadomość
biriapro 
Forumowicz

Auto: colt79 gal86 colt 94 cbw95
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-07-2009, 20:43   Co myślicie o zeus hifonicsa?

CZy ktoś miał okazje odsłuchu hifonics zeus ,w najbliższym czasie będe wymieniał i tak pomyślałem o jakiejś 4 kanałówce za ok 500-600 zł (używane oczywiście)
Skupiam się na dynamice ale nie umpa umpa tylko tak dosadnie ale nie do bólu.NA co dzie słucham normalnej muzyki w stylu rmf maxx czy viva.A może lrx?

KamykGdynia
[Usunięty]

Wysłany: 18-07-2009, 16:05   

Jaką serię Hifonics masz na myśli?
Pozdrawiam

biriapro 
Forumowicz

Wysłany: 18-07-2009, 21:20   

6400 a jak się trafi to może 8000,zależy mi na dynamice bo nie używam suba a hifonics kojarzy mi się z takim amerykańskim muscle carem który może i lekko nieobyty ale dużo potrafi.Zresztą mam monobloka z serji brutus 2,4kw rms ale to przecież inna bajka i dla tego pytam.

KamykGdynia
[Usunięty]

Wysłany: 19-07-2009, 23:40   

Niestety znacznie więcej miałem do czynienia z seriami VII i VIII niż z nowymi seriami Hifonics'a i te (starsze) serie mogę Ci polecić.
Co do nowych serii jestem mocno sceptyczny ale nie "przebadałem" ich dobrze więc nie pomogę.
LRx w przeciwieństwie tego co piszą na inecie nie jest ospały- wystarczy dobrze dobrać komponenty i będzie ok. Generalnie seria godna polecenia choć są słuchacze, którym generalnie profil brzmienia Audisona nie odpowiada.

Pozdrawiam
Kamyk

biriapro 
Forumowicz

Wysłany: 20-07-2009, 23:18   

No niestety komponentów na razie nie wymienie bo z kasą nie bardzo a i mam teraz poważniejszy problem bo spaliłem radio i zamiast wzmacniacza musze zakupić jakieś grajło.pozdrawiam

Odpowiedz do tematu