Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Białe kierunki
Autor Wiadomość
Pablost
[Usunięty]

Wysłany: 23-12-2007, 21:58   Białe kierunki

Witam

Czy ktos z was widział moze sigme z białymi lampami kierunkowskazów z przodu ew. bocznymi? Czy wiecie gdzie cos takiego mozna dostać?

Pozdrawiam Paweł

zbyszek05 
Forumowicz
balcer

Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-12-2007, 13:57   

bardzo ciężka sprawa nawet na zamówienie nie chcą robić...jak znajdziesz to ja też poproszę / szukałem lamp na przód czarnych i tył diodowych - nieeeemaaaa/pozdro

cajmer
[Usunięty]

Wysłany: 07-01-2008, 11:32   

widzialem biale kierunki w alegro dzial zczesciami tylko ta sigma miala troche inne lampy ale kierunki byly biale

Chi-Man
[Usunięty]

Wysłany: 08-01-2008, 18:06   

Witam,

cały trick polega na odbarwieniu standardowych kierunkowskazów benzynką lub rozpuszczalnikiem. Białe kierunki jako takie w sprzedaży nie występują...

Pozdrawiam.

ps: zapomniałem dodać iż barwione są od środka... :)

zbyszek05 
Forumowicz
balcer

Wysłany: 09-01-2008, 19:51   

może i tak drogi kolego chi-man ,ale jest mała niepewnośc w tym ,iż to się może nie odbarwić bo cały plastik jak zauważyłem jest koloru pomarańczowego...zatem myślę ,że rada taka na to, to -specjalne zamówienie w firmie ,która takie coś produkuje.TO JEDYNA DROGA DO BIAŁYCH MIGADEŁ.pozdrawiam

Chi-Man
[Usunięty]

Wysłany: 10-01-2008, 05:04   

zbyszek05 napisał/a:
może i tak drogi kolego chi-man ,ale jest mała niepewnośc w tym ,iż to się może nie odbarwić bo cały plastik jak zauważyłem jest koloru pomarańczowego...

Zatem albo istnieją dwa rodzaje kierunkowskazów albo źle sprawdziłeś. Swego czasu był u mnie klient z południa Polski, który miał właśnie tak przerobione domową metodą kierunki. Myślę iż raczej nie kłamał w kwestii procedury wykonania, bo jaki miał by w tym cel?... :?:

Pozdrawiam.

zbyszek05 
Forumowicz
balcer

Wysłany: 11-01-2008, 15:07   

no to ja nie wiem...u mnie się nie da :cry:może w lampach nowszej sigmy tej po 95 roku?

Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 12-01-2008, 11:37   Re: Białe kierunki

Siema, mi też to chodzi po glowie i chyba będę musiał sobie takie zrobić - też chcecie? to koszty się podzieli wtedy :)

zbyszek05 
Forumowicz
balcer

Wysłany: 12-01-2008, 16:02   

ja bym prosił jakby niedrogo wyszło i te na błotnikach małe też...no mogły by być też czarne przeźroczyste i jeszcze czarne lampy przednie, sigma wyglądałaby suuuper. :finga:

Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 12-01-2008, 16:13   

zbyszek05 napisał/a:
ja bym prosił jakby niedrogo wyszło i te na błotnikach małe też...no mogły by być też czarne przeźroczyste i jeszcze czarne lampy przednie, sigma wyglądałaby suuuper. :finga:

Tylko czyste przeźroczyste, żadnych czarnych i już w szczególności lamp przednich :butthead:

zbyszek05 
Forumowicz
balcer

Wysłany: 12-01-2008, 21:40   

no... to wtedy naprawdę z przodu będzie :butthead: a myślałeś o wlotach na masce ? :finga:

i ta dupa nie była miła...

Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 13-01-2008, 13:56   

zbyszek05 napisał/a:
no... to wtedy naprawdę z przodu będzie :butthead: a myślałeś o wlotach na masce ? :finga:

i ta *cenzura* nie była miła...

Jakich wlotach ?

Nachbar
[Usunięty]

Wysłany: 14-01-2008, 15:56   

Myślę, że to Wam się spodoba :-)
białe jest cool

Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 14-01-2008, 15:59   

Nachbar napisał/a:
Myślę, że to Wam się spodoba :-)