|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
niewiadoma kontrolka |
Autor |
Wiadomość |
bob3229 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2008, 18:11 niewiadoma kontrolka
|
|
|
Witam może ktoś się już spotkał z takim objawem od pewnego czasu podczas włączania
kierunkowskazu czy to w prawo czy w lewo zapala się i zaraz gaśnie zielona kontrolka na tablicy w prawym dolnym rogu wyglądem przypomina hah holowniczy przy właczonych światłach awaryjnych miga cały czas do tej pory tego nie było . |
|
|
|
 |
leser [Usunięty]
|
|
|
|
 |
pk2680 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-01-2008, 10:28
|
|
|
Witam.
W mojej carismie zauważyłem coś podobnego. Podczas pracy kierunkowskazów, przy pierwszym załączeniu, zaświecała się kontrolka haka holowniczego. Gdy włączyłem awaryjne to kontrolka migała cały czas. Dodam ,że mam orginalny hak montowany w serwisie.
Wcześniej tego nie było.
Po pewnym czasie przestała sama migać. Przypominam sobie, że chyba odłączyłem akumulator na dłuższy czas (kilka godzin). Najpierw (-) a później (+). Podłączałem odwrotnie najpoierw (+) a potem (-). Teraz nie miga.
Żadnych usterek gdy migała kontrolka nie zuważyłem.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
bob3229 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-01-2008, 21:11
|
|
|
no właśnie też mam firmowy hak z salonu a ta kontrolka pojawiła się niedawno ,nic się nie dzieje dziwnego z samochodem ale napisałem z ciekawosci czy ktoś ma tak samo bo dziwne rzeczy się dzieją czasami woim autku dzisiaj naprzykład odezwał się sygnałrezerwy czego do niedawna nie było |
|
|
|
 |
|
|