|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Godny polecenia warsztat LPG - KRAKÓW |
Autor |
Wiadomość |
lukasz12
Mitsumaniak prof. dr hab ;-)

Auto: Sigma 24V '95 / 24V EXE '94
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 2498 Skąd: Warszawa/Biecz/Piastów
|
Wysłany: 30-01-2008, 01:36 Godny polecenia warsztat LPG - KRAKÓW
|
|
|
Dojrzałem w koncu do instalacji gazu (60 zł za 100 km to za duzo) i mam na oku jednego goscia który ogłasza się na allegro http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1780435 .
Swojego czasu byłem w tym warsztacie (obok Parku Wodnego) zapytać co i jak, i mam lekko mieszane uczucia bo warsztat wyglada dość skromnie ale gość sprawił dobre wrażenie.Za ~3000 mozna u niego założyć STAGA300. Jest na to 2 lata gw lub 50000 km. Z tego co się orientowałem jest to niezła instalka i ludzie ją dosć chwalą, cenowo też w miarę do przełknięcia a nie będę ukrywał że to tez dla mnie wazne. Gość mówił ze niby robił jakąś Sigmę jakiś czas temu wiec nie ma z tym autem problemu.Czy znacie ten warsztat lub ewentualnie możecie polecić sprawdzony i niezbyt drogi w okolicach Krakowa lub ewentualnie w małopolsce/ na śląsku? Będę wdzięczny za wasze uwagi. Pozdrawiam |
_________________ Uprzejmie informuję, że nie udzielam porad przez PW/E-mail - do odwołania. Dziękuję za uwagę
"Natomiast wrażenia z jazdy 12V a 24V są niestety nieporównywalne " (C) Chi-Man 2006
Update 06/2011: Ale 12V w manualu może być i nawet całkiem fajnie murczy
Update 10/2011: 12V mruczy jeszcze fajniej (bo ma oryginalny wydech)...i wróciła do łask
Update 11/2011: 12V jest OK, ale przydałoby się jednak więcej mocy na autostradzie
Update 03/2012: Zdrowe 24V mruczy i dostarcza sporo radości przy manualu
 |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-01-2008, 02:17