|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:30 |
[Cari 1.8 GDI] Prośba o opinię |
Autor |
Wiadomość |
thomekh [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 3009 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 10-03-2008, 23:26
|
|
|
Witaj
1. Co do pierwszej to raczej nie mam sie do czego przyczepić. Kierunkoswkaz lewy przedni wygląda mi na nowszy od reflektora. Noi ciekaw jestem jeszce tapicerki czy te pokrowce świadczą o tym, że fotele są wytarte czy są one tylko dla ozdoby ....noi to sedan hehe
2. Na zdjęciach mało się da dostrzec... Carisma bardzo ładnie utrzymana w środku, jedyną rzeczą jaka może zastanawiać jest luka (może to wina źle zrobionego zdjęcie) i to taka większa między maską na grillem.
3. Ja się niczego nie dopatrzyłem. Ta cari jest naprawde ładna hehe...(no jak każda, ale ta jakaś taka wyjątkowa )
Ta ostatnia co nie spełnia warunku dot. ceny już była na forum
Więc poszukaj
Jest ładna, ale gość za dużo chce za nią...
Jak dla mnie numer 3. |
_________________ http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=88868 |
|
|
|
 |
masha
Forumowicz MASHA
Auto: MSS 1.8 GDI AVANCE
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Gru 2007 Posty: 63 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16-03-2008, 22:42 Re: Prośba o opinię
|
|
|
1 - nie działa link
2 - typowy handlarz. Auto umyte i cyk zdjęcie - to może być próa ukrycia faktycznego stanu lakieru. Poza tym trzeba doliczyć opłaty. - jak dla mnie odpada
3 - najładniejsze i najbardziej atrakcyjne. Pytanie dlaczego właściciel sprowadzając auto "dla siebie" w 2006 roku postanawia się go nagle pozbyć w 2008. - podszedłbym z rezerwą - może facet robiąc takie sztuczki chce się uwiarygodnić w oczach potencjalnego klienta.
4 - auto nie tak ładne jak to 3. Zbyt wysoka cena. Też sprowadzane. Tą cenę można by zapłącić pod warunkiem, że gość faktycznie ma na wszystkie przeglądy i serwisy faktury z ASO. Jak nie ma to raczej za drogo chce.
GDI to fajny ale czasami bardzo drogi w użytkowaniu silnik. Nie nadaje się do założenia gazu. Spalanie na poziomie od 7 do 13 l/km. Części nie należą do najtańszych (generalnie do MITSU). Niektóre rzeczy tylko przez ASO (a to jest drogie i nie ma go wszędzie). Wszystkie auta mają przebieg ok. 170 tkm a to sugeruje konieczność dużego przeglądu z wymianą paska. Cena takiej usługi od 1000 PLN wzwyż. Także ja bym cenę negocjował o te koszty.
Pzdr |
_________________ Pzdr
MASHA
MSS 1.8 GDI AVANCE '01 |
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 3009 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 16-03-2008, 22:53
|
|
|
masha napisał/a: | Pytanie dlaczego właściciel sprowadzając auto "dla siebie" w 2006 roku postanawia się go nagle pozbyć w 2008. |
Są ludzie, ktorzy tak (w przeciągu np. roku) zmieniają samochody
masha napisał/a: | 1 - nie działa link |
już nie działa |
_________________ http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=88868 |
|
|
|
 |
|
|