|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ocena serwisow |
Autor |
Wiadomość |
jaceksu25 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-08-2008, 19:12 Ocena serwisow
|
|
|
90% osób posiadających auta Mitsubishi jest ich miłośnikami. Marka Mitsubishi zawsze kojarzyła się mi i będzie kojarzyć z jakością. Zdarzają się niestety tez wpadki. Jednak w takich przypadkach powinny działać serwisy.
Zachęcam do wpisywania w tym temacie opinii o serwisach po wizytach, zaradności, polecanych i takich, które należy omijać z daleka. Ogólnie wszystko, czym tylko da się obsmarować nasze serwisy Mitsubishi ( Colta CZx ) w pozytywnym jak i negatywnym sensie. Celem jest w jakimś stopniu zmuszenie naszych kochanych ASO do podnoszenia kwalifikacji swojej kadry pracowniczej. Wiadomo, że Internet jest teraz 2 potęgą (poza telewizją) i sporo osób jednak tutaj zagląda.
Nie znalazłem takiego wątku u nas na forum ( chyba, ze cos przeoczyłem- jeżeli tak to moderator niech usunie ten temat).
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 512 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 16-08-2008, 19:18