Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
tuning
Autor Wiadomość
grzes
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2005, 19:57   tuning

wlasnie tuninguje moj nowy nabytek eclipse 1g turbo w jednej z krakowskich firm!o wynikach bede tu pisal jak sie cos wyklaruje!
generalnie ma byc zoptymalizowana seryjna jednostka ,no moze sie uda jakies 230-240 konikow wydlubac??zobaczymy!
pozdrawiam :wink:

leoul
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2005, 21:00   

Robisz to w firmie projectXs ?? u kolegi Kisiela ??

Taffarel
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2005, 22:08   

jaki jest cel twojego tuningu ?? tzn. czy ma to byc auto cywilne, czy samochod do dragraceingu ??

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2005, 23:29   

jak chce zrobic na 230-240KM to to potwor na 1/4 mili nie bedzie 8)

Taffarel
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2005, 23:46   

racja...nie zauwazylem, ze to ma byc tylko 240KM !! ale jakby cos wiecej, to sluze rada na ile potrafie !! gdyby ktos robil cos w wolnossacych, to chetnie cos doradze....pozdro !

grzes
[Usunięty]

Wysłany: 21-05-2005, 03:46   

czemu tylko 230 km?proste auto bedzie jezdzic codziennie a nie mam funduszy na kuty srodek,wiec tyle by mi wystarczylo tak zeby bylo z 6,5 do 100,jak pozniej bedzie to sie zobaczy,na pierwszym planie musze zrobic zwieszenie bo lubie sobie poszalec po zakretach wiec bede robic bilsteina na zamowienie a to kosztuje 3400,no chyba ze koni z regulacja sa za 1600 ,chcialbym miec z 300 konikow no ale to juz troszke wiecej zabawy podobno seryjny silnik wytrzymuje ale pytanie jak dlugo?
a co do firmy to sie wypowiem jak zrobia cos fajnego,jak nie to tez,
na razie wszystko zajebiscie dlugo trwa
ale czekam moze cos z tego bedzie.
pozdrawiam

grzes
[Usunięty]

Wysłany: 21-05-2005, 03:51   

no i mam nadzieje ze misiek bedzie choc odrobinke szybszy od mojego crx ktorego za niego dalem. :oops:

grzes
[Usunięty]

Wysłany: 21-05-2005, 03:53   

jakie swiece zaplonowe uzywacie???????? :roll:

ramzes
[Usunięty]

Wysłany: 21-05-2005, 14:30   

Taffarel napisał/a:
racja...nie zauwazylem, ze to ma byc tylko 240KM !! ale jakby cos wiecej, to sluze rada na ile potrafie !! gdyby ktos robil cos w wolnossacych, to chetnie cos doradze....pozdro !

Taffarel odezwij sie na gg - 3916691 mam kilka pytan ale niema sensu pisac postow na ten temat...

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 21-05-2005, 14:35   

grzes napisał/a:
no i mam nadzieje ze misiek bedzie choc odrobinke szybszy od mojego crx ktorego za niego dalem. :oops:

jaki crx?

Taffarel
[Usunięty]

Wysłany: 22-05-2005, 02:22   

grzes napisał/a:
jakie swiece zaplonowe uzywacie???????? :roll:

do silnikow turbo najlepsze sa "bezelektrodowe" DENSO (takie jest moje zdanie....z doswiadczen ze swiecami)

leoul
[Usunięty]

Wysłany: 22-05-2005, 21:36   

Najlepsze do silników turbo są irydowe NGK.

tylko koszt jest nienajlepszy :wink:

Pozdrawiam

grzes
[Usunięty]

Wysłany: 11-06-2005, 16:29   efekty tuningu

witam.kilka slow na temat efektow pracy krakowskiej firmy nie pisze ktorej bo nie jestem az takim po.....cem,,pewnie sie domyslicie,najkrocej ;raz na zawsze wyleczylem sie z oddawania auta do firmy tuningowej i do jakiegokolwiek warsztatu!auto stalo u nich 2 miesiace a pracy zrobionej bylo tam na 1 dzien!zero profesjonalizmu,moze uwaza sie ze jak ktos ma starsze auto(90r)to mozna mu kaszanke odwalic,zasada nr 1 w tej firmie jest bajerowanie klijenta:a to to wypadlo,a to tamto,a wkoncu i tak pol rzeczy nie bylo zrobione.generalnie odradzam(dodam ze ta firma to nie v-tech) :lol:
pozdrawiam i nie dajcie sie robic w ch...a! :wink:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-06-2005, 19:18   

A ja poproszę o info w której bo również z jedną z Krakowskich firm mam nie najlepsze doświadczenia niestety może porównamy doświadczenia.

Jak nie chcesz pisać na forum poproszę o info na PW.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Karwoś 
Mitsumaniak

Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-06-2005, 12:13   

Moim zdaniem jak sie oddaje samochód do jakiejkolwiek firmy niezależnie od tego co mają zrobić - czy tuning zewnętrzny czy silnika itp. Zawsze trzeba mieć zaufane opinie o niej i najlepiej pojechać tam z kimś kto coś już tam robił. I podstawa nie dać sobie wcisnąć byle czego - jak zrobią źle niech poprawiają i tak do skutku. A jak sie robi coś w silniku (chip itp) nie warto oszczedzać na firmie - lepiej oddać samochód do znanej i cenionej, zapłacić więcej, ale za to sie ma gwarancję i nie bedą dochodziły dodatkowe koszty związane z jakimiś niedociągnieniami.

Czas może na Space Stara dla żony?

Odpowiedz do tematu