|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] kontrolka akumulatora i zacięte drzwi... |
Autor |
Wiadomość |
Ramzes [Usunięty]
|
Wysłany: 19-02-2008, 13:14 [Cari 1.6] kontrolka akumulatora i zacięte drzwi...
|
|
|
Na wstępie chciałbym wszystkich serdecznie przywitać
Kupiłem całkiem niedawno Carisme 1.6 i mam dwa problemy, po pierwsze, zaraz po odpaleniu silnika świeci sie kontrolka akumulatora i gaśnie dopiero gdy zgaszę silnik, początkowo myślałem, że może jakieś kabelki luźne czy przerwane i nie ładuje, ale sprawdziłem miernikiem i cacy, ładowanie jest...
drugi problem to, fakt, że zacięły mi się tylne drzwi za pasażerem, prawdopodobnie linka się zerwała, tylko nie mam zielonego pojęcia jak te drzwi otworzyć...
byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc i przepraszam, jeżeli takowy temat już był, ale przeszukałem forum i nic nie znalazłem... :/ |
|
|
|
 |
heckler [Usunięty]
|
Wysłany: 19-02-2008, 13:28
|
|
|
Ramzes napisał/a: | drugi problem to, fakt, że zacięły mi się tylne drzwi za pasażerem |
A może masz przestawioną blokadę,aby dziecko od środka drzwi nie otwarło?To taka mała dzwigienka znajdująca się pod zamkiem tylnich drzwi.
Gratuluje zakupu |
|
|
|
 |
Ramzes [Usunięty]
|
Wysłany: 19-02-2008, 14:01
|
|
|
drzwi nie otwierają się zarówno od wewnątrz jak i od zewnątrz, zatem to nie to ;P |
|
|
|
 |
tedi58
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma
|
Wysłany: 19-02-2008, 20:46
|
|
|
Witam oraz pozdrawiam serdecznie wszystkich ,,MitsuManiaczków'' ,otóż kilka dni temu miałem własnie taki sam problem z zablokowanymi tylnymi drzwiami w żaden sposób nie mogłem otworzyc, i co zrobiłem-tylne szyby mam na korbkę więc opóściłem i łapiąc za klamkę od zewnątrz jedną ręką ,a drugą za wystający bolec i energicznie poruszając odblokowałem.Teraz bez problemu zamykam centralnym i otwieram wszystkie drzwi bez zacinania się. Pozdrawiam!!!. |
|
|
|
 |
Ramzes [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2008, 19:04
|
|
|
nie wiem co się stało, ale poruszałem trochę klamką zewnętrzna i wewnętrzną i się otworzyły.... jak narazie chodzą normalnie...
a z kontrolką będzie trzeba się wybrać chyba do elektryka... |
|
|
|
 |
|
|