|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] diamentowa ochrona lakieru |
Autor |
Wiadomość |
ozjusz [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2008, 18:09 [Cari 1.6] diamentowa ochrona lakieru
|
|
|
Witam. Mam pytanie czy słyszał ktoś może o czymś takim jak diamentowa ochrona lakieru www.ochronalakieru.pl ???
Zastanawiam się nad tym, bo przydałoby mi się trochę odnowić lakierek w mojej Cari, a widzę że oni tutaj robią wszystko i całkiem ciekawie to wygląda. Jak ktoś może coś tam robił to proszę o odp. A tak poza tym nie wiecie czy oni tam robią odpryski lakieru, bo mam pare na tylnym zderzaku??? Z góry dzięki za odp, pozdrowki[/quote][/code] |
|
|
|
 |
maniac [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2008, 18:22
|
|
|
witam. na mojej carismie wyskoczyla rdza i mechanik doradzil zeby pokryc to zaprawa srebrna( bo w takim kolorze jest auto)! i mam pytanie czy ktos wie gdzie mozna cos takiego kupic? bo pytalam w paru sklepach motoryzacyjnych i niestety nie bylo! jestem z krakowa wiec interesowalo by mnie cos w poblizu! z gory dziekuje. pzdr |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 30-01-2008, 18:47
|