|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] Fotele od CJ0 do CA0 |
Autor |
Wiadomość |
SlaVkoEg [Usunięty]
|
Wysłany: 03-12-2007, 21:04 [ALL] Fotele od CJ0 do CA0
|
|
|
Mam strasznie zniszczone fotele w swoim Colcie i tak sie zastanawiam nad zakupem nowych. Moje pytanie brzmi: Czy beda pasowaly siedzenia z CJ0 do CA0, takie jak np. w podanym linku??
http://www.moto.allegro.p...i_colt_97r.html
Nie chodzi mi akurat o ta konkretna aukcje bo te sa od anglika ale cos w tym stylu. |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 05-12-2007, 20:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
davido19pce [Usunięty]
|
Wysłany: 03-12-2007, 23:18
|
|
|
wydaje mi sie z sprzodem nie bedzie problemu tylko gorzej z tylem, moze najpierw sie dowiedz u tapicera ile bye cie wynislo nowe obszycie moze bedzie sie bardziej oplacalo |
|
|
|
 |
Kurt [Usunięty]
|
Wysłany: 04-12-2007, 07:10
|
|
|
a fotele od Anglika beda pasowac? |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
SlaVkoEg [Usunięty]
|
Wysłany: 04-12-2007, 14:20
|
|
|
wichura1 napisał/a: | Tak, tylko jest jedno ale, regulację wysokości siedziska będzie miał pasażer, nie kierowca. |
Racja, pozatym z tego co zauwazylem u siebie to fotel kierowcy nie przesuwa sie caly do przodu pociagajac tylko za jedna wajche tak wiec moga byc problemy przy wysiadaniu pasazera z tylu |
|
|
|
 |
g0s1a [Usunięty]
|
Wysłany: 08-02-2008, 20:02
|
|
|
Cytat: | wydaje mi sie z sprzodem nie bedzie problemu |
chciała bym mieć pewność, czy ktoś przekładał fotele z CJ do CA? |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 09-02-2008, 13:54
|
|
|
SlaVkoEg napisał/a: | Czy beda pasowaly siedzenia z CJ0 do CA0, takie jak np. w podanym linku?? | Trzeba sprawdzić rozstaw szyn montażowych żeby nie okazały się zbyt wąskie lub zbyt szerokie. Zmierz rozstaw pomiędzy szynami i pomiędzy otworami na śruby w jednej szynie, co by nie okazały się dobre na szerokość a brakło by szyny bo okazała by się za krótka
Cytat: | regulację wysokości siedziska będzie miał pasażer | Widziałem na allegro Colta CJ0, który miał wsadzony prawy fotel z angola i miał full regulację na obu siedzeniach Kozak |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
|
|