Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.6] "NIE ODPALA"
Autor Wiadomość
lscin
[Usunięty]

Wysłany: 13-02-2008, 00:25   [Cari 1.6] "NIE ODPALA"

WITAM WSZYSTKICH :o JESTEM TU NOWY WIEC PROSZE O WYROZUMIALOSC :?: MAM PROBLEM WYDAJE MI SIE NIE BARDZO WIELKI ALE DOSC DZIWNY. CARI 1.6 97r MAM OD OKOLO 4 MIESIECY ( I NIE NARZEKAM - NO MOZE TROCHE LUBI PIC ALE OK) I OKOLO 2 TYGODNI TEMU WSTAJE RANO I NIE MOGE ODPALIC. PO OKOLO 36 GODZINACH KIEDY TO JEJ NIEUZYWALEM SIADL AKUMULATOR (PRZEKRECAM KLUCZYK, PROBUJE ODPALIC BEZ OBCIAZEN-RADIO, SWIATLA; KONTROLKI PRZYGASAJA STARA SIE KRECIC ALE NICI Z TEGO BO BRAKUJE MOCY/PRADU) - ALE CO DZIWNE WRACAM Z PRACY WIECZOREM I CO - ODPALA Z DOTYKU, JAK ZA DOTKNIECIEM CZARODZIEJSKIEJ ROZDZKI. PRZEDWCZORAJ BYLO TO SAMO. DWA RAZY ZACHOWALA SIE W TEN SPOSOB - DZIWNY JAK DLA MNIE SPOSOB. MAM PARE POMYSLOW ALE PROSZE O JAKIES RADY? :doubt: . PS. IMMOBILISERA RACZEJ NIEMAM Z GORY WIELKIE DZIEKI :wink: POZDRAWIAM

jb07
[Usunięty]

Wysłany: 13-02-2008, 08:06   

Niech jakiś elektryk samochodowy sprawdzi ci rozrusznik czy nie zaciera się na tulejkach na których ułożyskowany jest wirnik rozrusznika.

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-02-2008, 09:41   

przeczyść połączenia klem z akumulatorem papierkiem ściernym i odpowiednio zabezpiecz. acha i NIE PISZ Z CAPS-LOCKIEM :!: :!: :!:

kristof 
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6+LPG '99(lift)
Wysłany: 13-02-2008, 13:57   

drugie co może być to poluzowany kabel od rozrusznika więc przy nim też spójrz na kable :)

Odpowiedz do tematu