|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Stara milość nie rdzewieje |
Autor |
Wiadomość |
momento [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2008, 10:09 Stara milość nie rdzewieje
|
|
|
Witajcie.
Stara milość nie rdzewieje. Miałem Colta 1,3 1993 roku którego sprzedałem Krzyśkowi (dzisiaj tego żałuje bo to kochane i zadbane autko bylo ale mam nadzieję, że dobrze mu sie sprawuje ) Pojawiła się dzidzia, żona wraca do pracy no i trzeba kupic Jej jakiś poreczny niedrogi i niepsujacy się wóz. Oczywiście mój wzrok padł przede wszystkim na Lancera sprzed 1994 roku bo to autko jest typu liftback no i po złożeniu tylnej nanapy robi sie z niego wóz dostawczy. niestety nie mam pojecia na co mam zwrócić uwagę kupując ten model no i czy cena jest Waszym zdaniem ok. Poniżej to co wiem na temat tego autka - bedę wdzieczny za opinię
:Mitsubishi Lancer 1.3 12V 75 KM
Rok produkcji: 11/1993
Data pierwszej rejestracji: 01/1994 (NIEMCY)
Auto sprowadzone i zarejestrowane: 10/2006 (POLSKA)
Wyposażenie: Alufelgi, szyberdach, centralny zamek z przodu, wspomaganie kierownicy
Bezwypadkowe, dobry stan, przebieg 142000 km
Cena: 5200 zł
(jak wkleić zdjęcia?) |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 10-02-2008, 10:14
|
|
|
http://www.mitsubishi-grafix.pl/forum2/elo.php
Tutaj wkleisz zdjecia
Na podstawie zdjec mozemy cos powiedziec, ale tak bez nich to pelen standart zobacz czy w ukladzie chlodzenia nie ma oleju, sprawdz jak odpala, jaki kolor spalin, zawieszenie czy nie stuka/puka, czy nie sciaga podczas jazdy oraz hamowania, czy sa rowne szczeliny miedzy blachami, sprawdz miejsce gdzie znajduje sie kolo zapasowe czy wszystko jest ok czy nie ma sladow po wgnieceniach, stan kierownicy, galki zmiany biegow oraz pedalow czy stopien zuzycia jest podobny itp
Mow co chcesz w przebieg nie wierze, w ogole auta starsze niz z 2000roku i z przebiegiem mniejszym niz 150 000 sa dla mnie podejrzane...
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
momento [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 10-02-2008, 10:35
|
|
|
Nie bangla momento,
Mozliwe ze masz za duzy rozmiar tego zdjecia dlatego nie chcialo sie wkleic
3eba zmniejszyc do rozdzielczosci 800x600
A nie masz jakiegos linka do tego ogloszenia
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
momento [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2008, 12:26
|
|
|
Tej oferty nie ma w internecie bo autko sprzedaje znajomy mojego szefa, który wie że jestem pozytywnie zakręcony na punkcie Mitsubishi i dal mi na niego namiar. Dwie fotki (bo dziś mam dostac więcej)mogę wysłać na maila (tylko to potrafię ) Może kolega je wklei??? |
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2008, 20:33
|
|
|
Przebieg na pewno już ze 2 razy zmieniony w dół, licz że ma co najmniej 300tys |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 10-02-2008, 20:39
|
|
|
momento napisał/a: | mogę wysłać na maila |
wyslij mi ja postaram sie je wkleic
dam Ci na PW moj mail
Obiecane zdjecia
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
momento [Usunięty]
|
Wysłany: 11-02-2008, 15:30
|
|
|
Witam.
No i zdjecia mojej przyszłej fury dzięki koledze z Kielc ??? się już pokazały. Jakie jest Wasze zdanie na temat tego autka???
PZDR |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 11-02-2008, 15:40
|
|
|
ladny, tylko troche drogo . |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24279 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 11-02-2008, 16:26
|
|
|
Krzysiu, tak na szybko (nie czytalem postu):
- wyglada ciekawie, ale przod chyba robiony - wzmocnienie czolowe wyglada na malowane
- zegary bez obrotomierza - dziwna sprawa, bo silnik wyglada na 1.5 12v a bez obrotki byly wersje 1.3 (sprawdz VIN czy jest model C61 czy C62
- sprawdz kolektor wydechowy (lubi pekac), wycieraczki (wypracowuje sie mechanizm przy kierowcy), maske i drzwi (lubia sie odspajac od kratownicy), ogrzewanie tylnej szyby (pada przelacznik) |
|
|
|
 |
|
|