|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[C11A]Nowy-stary Colt |
Autor |
Wiadomość |
Ećka [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2008, 11:04 [C11A]Nowy-stary Colt
|
|
|
Witam Szanownych Forumowiczów!
Mam na imię Magda i szukam pomocy.
Mianowicie: Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką colt. Dla mnie jest to samochód nie byle jaki bo jest to PIERWSZY samochód jaki miałam. Zamarzyło mi się go "odrestaurować" i w związku z tym poszukuję różnych części ewentualnie kupiłabym cały silnik. Colt jest z 87 roku więc najmłodszy nie jest, auto nie jeździ bo ma zmasakrowamy rozrząd, co do blachy to myślę, że reperaturki załatwią sprawę.
I w związku z tym potrzebuję waszej pomocy w znalezieniu części, jieśli wiecie gdzie można coś znaleźć dajcie znać.
Z góry dziękuję.
COLT 1.2 C15A |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 08-03-2008, 23:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
czubekxx [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2008, 17:47
|
|
|
Hej, zajrzyj moze tutaj:
http://motogielda.interia...i-C4253081.html
Moze tutaj beda mieli cos co bedzie Cie interesowalo
Mozesz tez zajrzec na strone Coltmaniaków ( linka znajdziesz na stonie głownej tego forum ) i spytac Trawora, moze on cos bedzie mial chociaz sam nie wiem, bo do nowszych to predzej ale zapytac mozesz!!!
No i na allegro sie rozejrzyj, moze akurat bedziesz miala szczescie i cos sie trafi |
|
|
|
 |
MitsuMan [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|
|