Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[C11A]Nowy-stary Colt
Autor Wiadomość
Ećka
[Usunięty]

Wysłany: 13-02-2008, 11:04   [C11A]Nowy-stary Colt

Witam Szanownych Forumowiczów!
Mam na imię Magda i szukam pomocy.
Mianowicie: Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką colt. Dla mnie jest to samochód nie byle jaki bo jest to PIERWSZY samochód jaki miałam. Zamarzyło mi się go "odrestaurować" i w związku z tym poszukuję różnych części ewentualnie kupiłabym cały silnik. Colt jest z 87 roku więc najmłodszy nie jest, auto nie jeździ bo ma zmasakrowamy rozrząd, co do blachy to myślę, że reperaturki załatwią sprawę.
I w związku z tym potrzebuję waszej pomocy w znalezieniu części, jieśli wiecie gdzie można coś znaleźć dajcie znać.

Z góry dziękuję.

COLT 1.2 C15A
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 08-03-2008, 23:56, w całości zmieniany 1 raz  

czubekxx
[Usunięty]

Wysłany: 13-02-2008, 17:47   

Hej, zajrzyj moze tutaj:

http://motogielda.interia...i-C4253081.html

Moze tutaj beda mieli cos co bedzie Cie interesowalo :)

Mozesz tez zajrzec na strone Coltmaniaków ( linka znajdziesz na stonie głownej tego forum 8) ) i spytac Trawora, moze on cos bedzie mial chociaz sam nie wiem, bo do nowszych to predzej :? ale zapytac mozesz!!!

No i na allegro sie rozejrzyj, moze akurat bedziesz miala szczescie i cos sie trafi :!:

MitsuMan
[Usunięty]

Wysłany: 15-02-2008, 21:00   

ach te kobiety...

http://allegro.pl/search....ting_interval=7

daj znać o postępach w reanimacji fajnego colciaka 8)

Odpowiedz do tematu