Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matejko
14-04-2007, 10:15
gasnie na wolnych
Autor Wiadomość
krzysiek_base
[Usunięty]

Wysłany: 14-04-2007, 09:40   gasnie na wolnych

witam kupiłem cari nie dawno i mam problem ,gasnie mi na wolnych obrotach przy doleżdzaniu do skrzyżowania wrzucam 2 i i gasnie ,ja mam 1.6 ben z gazem ,i gaśnie mi przy jedzie na gazie ,nieomieszkam domyslić sie że chodzi o instalacje gazową ,może miał ktoś podobny problem

mitutoyo
[Usunięty]

Wysłany: 16-04-2007, 15:14   

Którą instalacje gazu masz drugą? Jak chodzi na wolnych na gazie na postoju i jakie ma wtedy obroty? Takie pytania zdazaja sie czesto i zazwyczaj odpowiedzia jest "dodmuch" czyli wlot powietrza ustawiony pod prąd powietrza które podczas jazdy samochodu jest wtłaczanie do wlotu. Druga to po prostu skoczenie do gazowników na regulacje I na koniec mój osobisty faworyt Bum-klapka. Podziel sie z nami jak najwieksza iloscia informacji abysmy mogli jak najtrafniej Ci pomóc.

krzysiek_base
[Usunięty]

Wysłany: 20-04-2007, 09:31   

mam gaz orginalny holenderska instalacja ,na wolnych obrotach mam 700obr slabiutko
narazie mi sie to ustatkowalo otyle ze pryz hamowaniu w wiekszej predkoski tak 80km- do zera zawsye gasnie ,jakies sugestie .myslalem o resecie kompa ,poprzedniu wogole mi gasl przy przyelacyeniu na gaz po resecie sie troszke ustatkowal

Odpowiedz do tematu