|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mala dziura w drodze |
Autor |
Wiadomość |
zachar [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2006, 02:33 Mala dziura w drodze
|
|
|
Rekordowa dziura w drodze
Niewiele brakowało, żeby doszło do katastrofy. Takiego przypadku jeszcze w Polsce chyba nie było.
Z wierzchu niewinna, zaledwie półmetrowa dziura w asfalcie. Wewnątrz nie było widać dna. Co najmniej pięć metrów głęboka i tyle samo szeroka. W Olesznie (powiat włoszczowski w Świętokrzyskiem), na ulicy Kieleckiej zapadł się asfalt na głębokość dwóch pięter. Na szczęście, nikogo nie było w pobliżu. Takiej katastrofy w Polsce chyba jeszcze nie było.
W sobotę po godzinie ósmej rano zadzwonił do nas wójt Krasocina Józef Siwek z informacją, że w Olesznie jest dziura w drodze, którą trudno nawet opisać. - Włosy mi dęba stanęły na głowie po tym, co zobaczyłem na miejscu. Lej w drodze o głębokości prawie dwóch pięter. Pod asfaltem szeroki na co najmniej cztery metry. Na wierzchu jak beczka na kapustę, a pod spodem jaskinia. Nie uwierzy pan! - opisywał żywiołowo wójt Siwek zapadnięty asfalt niemal na samym środku ulicy Kieleckiej w Olesznie.
Hehe normalnie mnie z nóg zwaliło |
|
|
|
 |
LUTEK [Usunięty]
|
Wysłany: 28-03-2006, 11:25
|
|
|
Też to znalazłem w necie.Kompletna paranoja... |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-03-2006, 11:48
|
|
|
A ja pamietam jak w Gdańsku z .. ok 10 lat temu tak deszcz zalał pętlę tramwajową, że kobieta która pracowałą w kiosku na tej pętli jechała rano do pracy i nagle zapadła się pod asfalt. Do dziury wpadł jej cały samochód po sam dach - na szczęscie kobiecie się nic nie stało. |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 28-03-2006, 12:14
|
|
|
Podobnie było w Gańsku na Kołobrzeskiej - podczas remontu drogi (bodowali market) rozpruli jezdnię i ukazał się wszystkim lej. Aż dziwne, że do żadnej tragedii nie doszło. |
|
|
|
 |
|
|