|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Syrenka alarmu +klakson |
Autor |
Wiadomość |
Marcin Mcari [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2008, 11:04 Syrenka alarmu +klakson
|
|
|
Czy da się podłączyć klakson pod syrenkę alarmu tak, żeby podczas włączenia się alarmu jednocześnie włączał by się klakson. Chodzi żeby alarm był głośniejszy.
Tylko warunek musi być spełniony żeby podczas zamykania i otwierania jest sygnał dźwiękowy i żeby nie było sytuacji żeby wtedy też jest dźwięk klaksonu.
Wiem że trudno może zrozumieć o co mi chodzi ale nie wiem jak to wyrazić inaczej |
|
|
|
 |
kielurkk
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1,9TD GLX 98r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 46 razy Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 1050 Skąd: Mielec
|
Wysłany: 02-03-2008, 13:11
|
|
|
możesz podłączyć się równolegle do klaksonu z wyjścia alarmu które ma obsługiwać syrenę ale jeśli alarm podczas zamykania i otwierania włącza syrenę to klakson wówczas tez będzie trąbił
Klakson ma być oprócz syrenki czy razem z nią dodatkowo? Po co Ci głośny alarm i tak nikt nie zwraca uwagi na "wyjące" auto? |
_________________ Carisma 1,9TD GLX hatchback silvermetalik
TWO BEER OR NOT TWO BEER THAT IS THE QUESTION
SHEAKESBEER
Samochód japoński tak jak Chuck Norris zapala z pół obrotu
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
 |
Marcin Mcari [Usunięty]
|
Wysłany: 03-03-2008, 07:44
|
|
|
Chciałbym żeby była syrenka + klakson. Jakby był głośniejszy to wydaje mi się że ma lepszą skuteczność.
No ale jak się nie da to trudno. |
|
|
|
 |
|
|