Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pokrowce w L-200
Autor Wiadomość
kaziks
[Usunięty]

Wysłany: 08-05-2008, 20:43   Pokrowce w L-200

Kupiłem pokrowce do mojej eluni instyle. Założyłem na przednie siedzenia, całkiem łatwo to poszło, ale mam problem z tyłem. Wygląda na to, że trzeba podnieść kanapę. Nie bardzo wiem jak to zrobić. Czy ktoś z Was próbował?. Jest też problem środkowego pasa bezpieczeństwa, w pokrowcu jest otwór, tylko nie wiem jak przełożyć przezeń pas.
Pozdrawiam wszystkich mitsumaniaków.

elili
[Usunięty]

Wysłany: 08-05-2008, 21:37   

Witaj :!:
Najpierw pas: odkręcasz mocowanie pasa, przekładasz pas przez otwór, przykręcasz.
U mnie kanapa przykręcona do podłogi: cztery śruby.
Powodzenia.

wezyr.pl 
Forumowicz

Auto: l200 instyle 167
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-05-2008, 22:43   

kaziks napisał/a:
Kupiłem pokrowce do mojej eluni instyle

Wybacz,ale muszę zadać to pytanie:skórzane siedzenia chcesz przykrywać?????? :roll: Bez urazy kolego.To po co brałeś instyle.Będziesz jeździł na szmacie,aby ten,który odkupi auto od Ciebie miał nowe skóry?Ja mam psa i tylko wtedy jak jedzie w samochodzie zakładam na tylna kanapę matę do przewozu psa.

słoń
[Usunięty]

Wysłany: 08-05-2008, 23:08   

tylna kanapa sie nie podnosi.

namotore 
Mitsumaniak
ach

Auto: T-fünf
Wysłany: 08-05-2008, 23:35   

skora ekologiczna czyli sztuczna? :?

HugoOrmo 
Forumowicz
Was? Kielbasa i Kwas

Auto: L200 '07 Chip 167KM
Wysłany: 09-05-2008, 08:40   

bez urazy panowie (wezyr) ale bedziecie chronic fotele w elce przed psem aby ktos inny mogl odkupic fajne auto...eeeeeeeeeeee..... :P :wink:

pokrowce (sa bardzo przydatne wtedy gdy jezdzie sie przez las w blocie i trzeba czesto wysiadac aby sprawdzic przejazd...nanosi sie do samochodu mnostwo blota i smieci i po zdjeciu ich ma sie mniej do sprzatania...

pzdr

wezyr.pl 
Forumowicz

Auto: l200 instyle 167
Wysłany: 09-05-2008, 21:38   

HugoOrmo napisał/a:
bez urazy panowie (wezyr) ale bedziecie chronic fotele w elce przed psem aby ktos inny mogl odkupic fajne auto...eeeeeeeeeeee.....

Mały off się robi,ale przypuszczam,że kaziks, nie ma takich pazurów i nie wierci się jak mój pies. 8)

kaziks
[Usunięty]

Wysłany: 11-05-2008, 22:43   Pokrowce w L-200

Stary palant ze mnie pewnie że elunia jest intense, trudno napisałem głupotę to trzeba się trochę powstydzić. Auto służy głównie do pracy (geodezja) i trochę precyzyjnego sprzętu w skrzynkach wożę na tylnym siedzeniu. Pies też jest. Pozdrowienia kaziks

Odpowiedz do tematu