Pokrowce w L-200 |
Autor |
Wiadomość |
kaziks [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2008, 20:43 Pokrowce w L-200
|
|
|
Kupiłem pokrowce do mojej eluni instyle. Założyłem na przednie siedzenia, całkiem łatwo to poszło, ale mam problem z tyłem. Wygląda na to, że trzeba podnieść kanapę. Nie bardzo wiem jak to zrobić. Czy ktoś z Was próbował?. Jest też problem środkowego pasa bezpieczeństwa, w pokrowcu jest otwór, tylko nie wiem jak przełożyć przezeń pas.
Pozdrawiam wszystkich mitsumaniaków. |
|
|
|
 |
elili [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2008, 21:37
|
|
|
Witaj
Najpierw pas: odkręcasz mocowanie pasa, przekładasz pas przez otwór, przykręcasz.
U mnie kanapa przykręcona do podłogi: cztery śruby.
Powodzenia. |
|
|
|
 |
wezyr.pl
Forumowicz
Auto: l200 instyle 167
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-05-2008, 22:43
|
|
|
kaziks napisał/a: | Kupiłem pokrowce do mojej eluni instyle |
Wybacz,ale muszę zadać to pytanie:skórzane siedzenia chcesz przykrywać?????? Bez urazy kolego.To po co brałeś instyle.Będziesz jeździł na szmacie,aby ten,który odkupi auto od Ciebie miał nowe skóry?Ja mam psa i tylko wtedy jak jedzie w samochodzie zakładam na tylna kanapę matę do przewozu psa. |
|
|
|
 |
słoń [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2008, 23:08
|
|
|
tylna kanapa sie nie podnosi. |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

Auto: T-fünf
|
Wysłany: 08-05-2008, 23:35
|
|
|
skora ekologiczna czyli sztuczna? |
_________________ nam |
|
|
|
 |
HugoOrmo
Forumowicz Was? Kielbasa i Kwas

Auto: L200 '07 Chip 167KM
Pomógł: 6 razy Dołączył: 05 Gru 2007 Posty: 460 Skąd: Frei Stadt Danzig
|
Wysłany: 09-05-2008, 08:40
|
|
|
bez urazy panowie (wezyr) ale bedziecie chronic fotele w elce przed psem aby ktos inny mogl odkupic fajne auto...eeeeeeeeeeee.....
pokrowce (sa bardzo przydatne wtedy gdy jezdzie sie przez las w blocie i trzeba czesto wysiadac aby sprawdzic przejazd...nanosi sie do samochodu mnostwo blota i smieci i po zdjeciu ich ma sie mniej do sprzatania...
pzdr |
|
|
|
 |
wezyr.pl
Forumowicz
Auto: l200 instyle 167
|
Wysłany: 09-05-2008, 21:38
|
|
|
HugoOrmo napisał/a: | bez urazy panowie (wezyr) ale bedziecie chronic fotele w elce przed psem aby ktos inny mogl odkupic fajne auto...eeeeeeeeeeee..... |
Mały off się robi,ale przypuszczam,że kaziks, nie ma takich pazurów i nie wierci się jak mój pies. |
|
|
|
 |
kaziks [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2008, 22:43 Pokrowce w L-200
|
|
|
Stary palant ze mnie pewnie że elunia jest intense, trudno napisałem głupotę to trzeba się trochę powstydzić. Auto służy głównie do pracy (geodezja) i trochę precyzyjnego sprzętu w skrzynkach wożę na tylnym siedzeniu. Pies też jest. Pozdrowienia kaziks |
|
|
|
 |
|