|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero] wysokie obroty |
Autor |
Wiadomość |
mariosuche [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 22:19 [Pajero] wysokie obroty
|
|
|
Witam! Mam problem ze swoim pajero, po odpaleniu silnika wchodzi na pełne obroty. Czy moze ktos wie co jest tego przyczyna? |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 08-03-2008, 22:53
|
|
|
A gdzie dobre maniery:) Przywitać sie, Napisać co było robione przy autku? itd. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
mariosuche [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 23:03
|
|
|
Chyba sie przywitałem, jesli nie to przepraszam jestem nowy i nie zabardzo wiem jak sie zachowac . Moja przygoda zaczeła sie od wyciagania silnika, po zamontowaniu przez pare dni było wszystko w porzadku , wczoraj rano po odpaleniu zaczela sie swiecic kontrolka od silnika i nie wchodzil na obroty powyzej 2 tys i kopcil pozniej po odpaleniu bylo wszystko w porzadku az do dzisiaj rana,po odpaleniu kontrolka zgasla i zaczal wchodzic na pelne obroty i dalej kopcic, po podlaczeniu kompa nie ma bledow |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 09-03-2008, 07:25
|
|
|
jeśli silnik trudno wyłączyć albo wcale się nie daje wyłączyć stacyjką, to może być podejrzenie pęknięcia tłoka. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|