Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Moja CARI GDI
Autor Wiadomość
JUGAJ
[Usunięty]

Wysłany: 17-04-2008, 20:05   Moja CARI GDI

MODEL: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI 4D
ROK PRODUKCJI: 1998
SILNIK: 4G93: Seria - 125KM 174Nm
WYPOSAŻENIE: ABS, wspomaganie, central, elektryka szyb i lusterek, 4 poduszki powietrzne
UKŁAD DOLOTOWY: seria
UKŁAD WYDECHOWY: seria
ELEKTRONIKA i ELEKTRYKA: seria
ZAWIESZENIE: seria,
UKŁAD HAMULCOWY: seria
BODY-KIT: seria
ŚRODEK: Skurka w kolorze Czarno Szarym

Teraz kilka fotek :)

mlun 
Mitsumaniak
Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-04-2008, 21:53   

Zapodaj jakieś fotki ze środka. Ja bym pomyślał coś nad tymi lampami bo jakoś mi nie leżą takie czarne. Przyjemnego użytkowania autka:P

JUGAJ
[Usunięty]

Wysłany: 17-04-2008, 22:00   

Właśnie lampy mi sie podobają były tak od nowosci robione w salonie Mitsubishi w belgii z tamtąd pochodzi cari. Z histori jaką słyszałem o niej to stała w salonie jako auto pokazowe mocno obniżone i na fajnych aluskach, potem kupił ją jakiś koleś i po ok 6kkm zaliczył mały dzwon no i autko trfiło do polski, w polsce wymieniono zawieszenie bo tamto się nie nadawało do jazdy po naszych drogach aluski niestety zagineły już w belgi :) tyle z histori mojego autka :)

Fotki wnętrza wstawie jak będe miał chwilę żeby je cyknąc :)

Lechfan 
Mitsumaniak
P a w e ł

Auto: Galant E33A 90' & EA5A 98'
Wysłany: 17-04-2008, 22:04   

Mi tez sie podobaja te swiatla, takie oryginalne :)

Jogurt 
Mitsumaniak

Auto: CA4A & EA5W
Wysłany: 17-04-2008, 22:09   

bardzo sie fajnie jeździ w słoneczny dzień za autem z takim oryginalnymi lampami. jak cari ktoś pocałuje w kufer - Twoja wina niestety. ogólnie fajne autko. tylko brakuje mu jakiś fajnych alusków

JUGAJ
[Usunięty]

Wysłany: 18-04-2008, 19:03   

No właśnie nie te światła pomimo tego że tak wyglądają świecą bardzo mocno :) nie są zachlapane czarnym olejnym sprayem czy inym badziewiem które nie przpuszcza swiatła :)

SALWA
[Usunięty]

Wysłany: 18-04-2008, 19:48   

Jogurt..ori światła ciemne to najlepsza alternatywa... to nie jest folia z allegro tylko piecowo przyciemniany klosz...świeci normalnie... i wcale nie jest to jego wina w razie wypadku bez względu jakie ma światła... poprzedzający ma zachować bezpieczną odległość.

Ps.Cari fajna.. kozacka jest ta dokładka z przodu :D

Odpowiedz do tematu