Moja CARI GDI |
Autor |
Wiadomość |
JUGAJ [Usunięty]
|
Wysłany: 17-04-2008, 20:05 Moja CARI GDI
|
|
|
MODEL: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI 4D
ROK PRODUKCJI: 1998
SILNIK: 4G93: Seria - 125KM 174Nm
WYPOSAŻENIE: ABS, wspomaganie, central, elektryka szyb i lusterek, 4 poduszki powietrzne
UKŁAD DOLOTOWY: seria
UKŁAD WYDECHOWY: seria
ELEKTRONIKA i ELEKTRYKA: seria
ZAWIESZENIE: seria,
UKŁAD HAMULCOWY: seria
BODY-KIT: seria
ŚRODEK: Skurka w kolorze Czarno Szarym
Teraz kilka fotek
 |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 17-04-2008, 21:53
|
|
|
Zapodaj jakieś fotki ze środka. Ja bym pomyślał coś nad tymi lampami bo jakoś mi nie leżą takie czarne. Przyjemnego użytkowania autka:P |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
JUGAJ [Usunięty]
|
Wysłany: 17-04-2008, 22:00
|
|
|
Właśnie lampy mi sie podobają były tak od nowosci robione w salonie Mitsubishi w belgii z tamtąd pochodzi cari. Z histori jaką słyszałem o niej to stała w salonie jako auto pokazowe mocno obniżone i na fajnych aluskach, potem kupił ją jakiś koleś i po ok 6kkm zaliczył mały dzwon no i autko trfiło do polski, w polsce wymieniono zawieszenie bo tamto się nie nadawało do jazdy po naszych drogach aluski niestety zagineły już w belgi tyle z histori mojego autka
Fotki wnętrza wstawie jak będe miał chwilę żeby je cyknąc |
|
|
|
 |
Lechfan
Mitsumaniak P a w e ł

Auto: Galant E33A 90' & EA5A 98'
|
|
|
|
 |
Jogurt
Mitsumaniak

Auto: CA4A & EA5W
Pomógł: 24 razy Dołączył: 21 Wrz 2006 Posty: 2554 Skąd: Tychy
|
Wysłany: 17-04-2008, 22:09
|
|
|
bardzo sie fajnie jeździ w słoneczny dzień za autem z takim oryginalnymi lampami. jak cari ktoś pocałuje w kufer - Twoja wina niestety. ogólnie fajne autko. tylko brakuje mu jakiś fajnych alusków |
_________________ CA0
Galant II |
|
|
|
 |
JUGAJ [Usunięty]
|
Wysłany: 18-04-2008, 19:03
|
|
|
No właśnie nie te światła pomimo tego że tak wyglądają świecą bardzo mocno nie są zachlapane czarnym olejnym sprayem czy inym badziewiem które nie przpuszcza swiatła |
|
|
|
 |
SALWA [Usunięty]
|
Wysłany: 18-04-2008, 19:48
|
|
|
Jogurt..ori światła ciemne to najlepsza alternatywa... to nie jest folia z allegro tylko piecowo przyciemniany klosz...świeci normalnie... i wcale nie jest to jego wina w razie wypadku bez względu jakie ma światła... poprzedzający ma zachować bezpieczną odległość.
Ps.Cari fajna.. kozacka jest ta dokładka z przodu |
|
|
|
 |
|