|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Adaho_krak 26-06-2008, 17:42 |
głośniki z tyłu??? |
Autor |
Wiadomość |
michu_872
Mitsumaniak

Auto: Galant E39a
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Maj 2006 Posty: 342 Skąd: Fałkowo k. Gniezna
|
Wysłany: 23-07-2007, 15:44 głośniki z tyłu???
|
|
|
Witam mam pytanko:
Czy w MSR są przewody gdzieś wyprowadzone do głośnieków z tyłu bo głośników ani miejca na nie widziałem, a według kostki to gdzieś powinny być.
I jeszcze pytanko o antene: elektryczna czy nie bo do anteny przewodów nie widziałem.
MSR z 97 roku, silnik 4d68 |
_________________ Galant E39a & Polski Fiat 2000DOHC 72r (czeka na natchnienie).
BMW E36 - "Brzydula"
 |
|
|
|
 |
ronetto
Forumowicz

Auto: space runner 1,8 GLXi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 54 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 24-08-2007, 23:04
|
|
|
niewiem jak jest w kostce bo ja ich w swoim sprzecie po zakupie mialem ze 4 i wszystko robilem od poczatku na jedna iso... jak chcesz koniecznie glosniki na tyle to niema wlasciwie problemu aby sobie przeciagnac kabelki... okolo pol godz roboty i niema sladu po kablach na zewnatrz.... drugie to gdzie maja byc te glosniki na tyle niema zabardzo mozliwosci montazu... moze jedynie w plastikowych oslonach nadkoli ale beda miec jedynie walory wizuane bo grac to tam nie beda... zrob sobie przod w drzwiach na 16,5cm (mieszcza sie) w desce na wysokosci kolan cos na 10cm i wysokotonowe na desce na gorze. Jak nie bedzie to komplet za 35zl a nieco wiecej wydasz to powinno starczyc i z tylu juz nic nie bedzie potrzebne.... no moze jakis subik jak nie potrzebujesz bagaznika... |
_________________ moja gwiezdna maszyna przed zakupem |
|
|
|
 |
|
|